Miért van a földön annyi rosszindulatú ember?
Figyelt kérdés
Mindig azt nézik hogy mibe lehetne belekötni,kritizálni,lelkébe gázolni másoknak.2012. dec. 31. 19:36
1/24 anonim válasza:
hát mert általában a földön élünk nem a levegőben
2/24 anonim válasza:
Mert akit valami rossz ér, az is inkább csak nyafog, ahelyett, hogy felülkerekedjen a többieken.
3/24 A kérdező kommentje:
Az ilyen értelmetlen válaszoktól kíméljetek mint az 1. köszi!
2012. dec. 31. 19:58
4/24 anonim válasza:
Mert nincs hit,nem ismernek Istent!! Ez végett nincs szeretet és béke!Sajn ez az igazság! Üdv.
5/24 anonim válasza:
ezek szerint neked is fáj más figyelmetlensége, rosszindulata, nem mész el fölöttük...
ők sem mennek el mások hibái felett, a tiéd felett sem.
HÁT EZÉRT.
kinek kéne először engedni, a másik arcát odatartani ... ?!
Ez nem sikk, nem szoktunk kérni belőle... hiszen MINDIG nekünk van igazunk, ugy-e ?!
nekünk fájhat a fejünk, és lehet rossz napunk, de a másik 8tanár, ügyintéző, autószerelő, benzinkutas, stb) legyen gép, neki nem lehet rossz napja...
Azt figyeltem meg, hogy akik edzik magukat, elnézőek másokkal szemben, tudnak áldozatot hozni, azok nem, vagy sokkal ritkábban panaszkodnak a "többiekre"
ha majd jobb kedved lesz, próbáld meg átgondolni, mert én sem rosszindulatú akartam lenni - akár hiszed, akár nem ...
6/24 A kérdező kommentje:
22:16-os nem értek veled egyet!
2012. dec. 31. 23:35
7/24 anonim válasza:
Mert mindenki csak a saját érdekeit nézi és eközben az se érdekli ha másokat letapos.
8/24 A kérdező kommentje:
De úgy értem van a ki szánt szándékkal kritizál valakit mindig azt nézi mibe tudna bele kötni,gúnyolódik.
2013. jan. 1. 11:50
10/24 A kérdező kommentje:
Sajnos olyan hosszú ,sorolhatnám jövő karácsonyig.
2013. jan. 1. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!