Miért van a földön annyi rosszindulatú ember?
Figyelt kérdés
Mindig azt nézik hogy mibe lehetne belekötni,kritizálni,lelkébe gázolni másoknak.2012. dec. 31. 19:36
12/24 anonim válasza:
Az ilyenek dühösek,depressziósak,boldogtalanok,és azzal kárpótolják magukat,hogy megpróbálják a másik életét keseríteni.Amúgy a gúnyolódás ellen az a legjobb fegyver ha nevetsz azon amit mondanak.
13/24 A kérdező kommentje:
Köszi!Várom a többit!
2013. jan. 2. 23:23
14/24 zakos válasza:
Ez van, ezt kell szeretni sajnos. Arra törekedj, hogy te milyen vagy, mert csak ez számít, és többet nem is nagyon lehet tenni. Erre törekedj, én is ezt teszem.
15/24 anonim válasza:
mert a főfolyású média neveli a mostani generációt, és lehet a következőket is. én nem ismerek olyan embert aki NEM néz TV-t de rosszindulatú... ezt látják a TV-ben, ezt csinálják
16/24 Zsizsik666 válasza:
Ezt nap mint nap én is megkérdezem. Lehet az is, hogy nem ismernek, s másmilyennek látnak, mint amilyen vagy, vagy egyszerűen csak írígyek.
17/24 anonim válasza:
Sok emberrel beszélgetek a munkám során,és 90%-ban jóindulatúak.Szerintem az emberek nagy része jóindulatú.Aki nem annak tűnik,az pedig elkeseredett.A legtöbben félnek valamitől,és félelemből támadnak.Az internetes vitafórumok is erről szólnak:többnyire nem értelmes,jóízű vitákról,hanem melldöngetők egymásnak ugrásáról.Aki belelép egy ilyen csatába,máris elvesztette.Ne lépjünk bele.Ha olyan ér,amivel nem szeretnél azonosulni,menj el mellette.Rázd le magadról,mert nem neked:inkább a támadóról szól.Mert "nem mondhatsz mást,csak mi lényeged".
18/24 anonim válasza:
Én személy szerint egyetértek a 22.16-ossal, az első oldalon. Ha nem tudod tolerálni, hogy éppen pl. nem jó színű zoknit vett fel, nem itta meg a reggeli kávéját stb. stb. akkor te is rosszindulatú vagy. :) Persze akiknél ez már "sportszerűen" megy ott lehet balítélet, vagy egy régebben megtörtént dolog miatt rágódik, de a legtöbb esetben a személy "trollkodik". Ami divat mostanában. :)Lásd facebook. Tele van vele. :D
19/24 anonim válasza:
Nemrég írtam!
Vagyis bocsánat kihagytam:akik nem isszák meg a reggeli kávéjukat stb. stb. s ezért rosszindulatúak.
20/24 anonim válasza:
Sajnos én is nap mint nap felteszem ezt a kérdést.Néha azt is megbánom,hogy itt kérdezek valamit,mert némelyik válaszoló tele van rosszindulattal,és ahelyett ,hogy segítene jól lehurrog és még ő is beletörli a lábát a kérdezőbe.Holott a kérdező valószínűleg segítséget és empátiát vár,helyette jól kigúnyolják a problémája miatt.Sokszor elgondolkodom azon többet fel sem jövök erre az oldalra,de mivel akad itt is egy két jóérzésű,segítőkész válaszoló,meggondolom magam és felteszem a kérdésemet.Szerintem azért van sok rosszindulatú ember,mert nincsen önbizalma és a másik sárbadöngetésével éli ki az elfojtott feszültségét,és akkor nyugszik meg ha valaki még nála is ramatyabbul érzi magát.Ha megdöglött a lovam,dögöljön meg a szomszédé is.Van egy ilyen közmondás is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!