Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért van a földön annyi...

Miért van a földön annyi rosszindulatú ember?

Figyelt kérdés
Mindig azt nézik hogy mibe lehetne belekötni,kritizálni,lelkébe gázolni másoknak.

2012. dec. 31. 19:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Akkor ne írd le.
2013. jan. 1. 18:26
 12/24 anonim válasza:
100%
Az ilyenek dühösek,depressziósak,boldogtalanok,és azzal kárpótolják magukat,hogy megpróbálják a másik életét keseríteni.Amúgy a gúnyolódás ellen az a legjobb fegyver ha nevetsz azon amit mondanak.
2013. jan. 2. 22:29
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszi!Várom a többit!
2013. jan. 2. 23:23
 14/24 zakos válasza:
Ez van, ezt kell szeretni sajnos. Arra törekedj, hogy te milyen vagy, mert csak ez számít, és többet nem is nagyon lehet tenni. Erre törekedj, én is ezt teszem.
2013. jan. 4. 21:10
 15/24 anonim ***** válasza:
mert a főfolyású média neveli a mostani generációt, és lehet a következőket is. én nem ismerek olyan embert aki NEM néz TV-t de rosszindulatú... ezt látják a TV-ben, ezt csinálják
2013. jan. 11. 20:34
 16/24 Zsizsik666 ***** válasza:
Ezt nap mint nap én is megkérdezem. Lehet az is, hogy nem ismernek, s másmilyennek látnak, mint amilyen vagy, vagy egyszerűen csak írígyek.
2013. jan. 11. 20:48
 17/24 anonim ***** válasza:
Sok emberrel beszélgetek a munkám során,és 90%-ban jóindulatúak.Szerintem az emberek nagy része jóindulatú.Aki nem annak tűnik,az pedig elkeseredett.A legtöbben félnek valamitől,és félelemből támadnak.Az internetes vitafórumok is erről szólnak:többnyire nem értelmes,jóízű vitákról,hanem melldöngetők egymásnak ugrásáról.Aki belelép egy ilyen csatába,máris elvesztette.Ne lépjünk bele.Ha olyan ér,amivel nem szeretnél azonosulni,menj el mellette.Rázd le magadról,mert nem neked:inkább a támadóról szól.Mert "nem mondhatsz mást,csak mi lényeged".
2013. jan. 11. 23:00
 18/24 anonim ***** válasza:
Én személy szerint egyetértek a 22.16-ossal, az első oldalon. Ha nem tudod tolerálni, hogy éppen pl. nem jó színű zoknit vett fel, nem itta meg a reggeli kávéját stb. stb. akkor te is rosszindulatú vagy. :) Persze akiknél ez már "sportszerűen" megy ott lehet balítélet, vagy egy régebben megtörtént dolog miatt rágódik, de a legtöbb esetben a személy "trollkodik". Ami divat mostanában. :)Lásd facebook. Tele van vele. :D
2013. jan. 12. 19:14
 19/24 anonim ***** válasza:

Nemrég írtam!

Vagyis bocsánat kihagytam:akik nem isszák meg a reggeli kávéjukat stb. stb. s ezért rosszindulatúak.

2013. jan. 12. 19:16
 20/24 anonim ***** válasza:
Sajnos én is nap mint nap felteszem ezt a kérdést.Néha azt is megbánom,hogy itt kérdezek valamit,mert némelyik válaszoló tele van rosszindulattal,és ahelyett ,hogy segítene jól lehurrog és még ő is beletörli a lábát a kérdezőbe.Holott a kérdező valószínűleg segítséget és empátiát vár,helyette jól kigúnyolják a problémája miatt.Sokszor elgondolkodom azon többet fel sem jövök erre az oldalra,de mivel akad itt is egy két jóérzésű,segítőkész válaszoló,meggondolom magam és felteszem a kérdésemet.Szerintem azért van sok rosszindulatú ember,mert nincsen önbizalma és a másik sárbadöngetésével éli ki az elfojtott feszültségét,és akkor nyugszik meg ha valaki még nála is ramatyabbul érzi magát.Ha megdöglött a lovam,dögöljön meg a szomszédé is.Van egy ilyen közmondás is rá.
2013. febr. 26. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!