Miért van ezen az oldalon annyi fröcsögő ember? Legfőképpen a családi kapcsolat témakörben és legfőképp rosszíndulatú nők ezek a hozzászolók többsége!?
Nincsenek barátaik. Ennyi a kapcsolatuk a külvilággal. Fennhangon mondogatják, hogy nincs szükségük barátságokra, emberi kapcsolatokra, és itt osztanak ki mindenkit úgy, ahogy a való életben nem mernék a barátaikat, ha lennének.
Érthető, ha valaki felkapja a vizet valami számára fontos dolgon, de ezek az emberek úgy tűnik, hogy direkt veszekedést provokálnak, csakhogy legyen, ami stimulálja őket.
1. Ha nem tetszik az oldal... vagy a válaszoló közösség NEM kötelező feljárni!!!
2. Miből gondolod, hogy "legfőképp rosszíndulatú nők ezek a hozzászolók többsége!?" ????
3. Még is mit értessz ez alatt "fröcsögő ember" ???
Egyébként. Mindenki leirja a saját véleményét. Emberek vagyunk és nem vagyunk egyformák. Az újjunk sem az.
Vannak akik szeretik megvitatni a nézeteiket és vannak akik nem is tudják, mert igazából halvány fingjuk sincs az adott témáról.
Sajnos nemcsak itt, mindenütt ez van, az összes fórumon, de ha kimész az utcára, ott sem különb, rengeteg a rosszindulatú ember, itt névtelenül kiéleti a frusztrációját.
Lépj túl rajta, mert csak magadnak ártasz.
Mert elváltak, ezért utálják, aki nem cseszte el élete egyik legfontosabb döntését, a házasságot.
Vagy épp nincsenek barátaik, és utálják azokat, akiknek vannak barátai.
Irigyek a fiatal nőkre, mert nem képesek sem felfogni, sem elfogadni, hogy nem lehetsz életed végéig 20 éves.
Utálják a gyermekteleneket, mert ők bele vannak fásulva és irigyek azokra, akiknek van szabadideje,holott a saját döntése volt.
Tisztelet a kivételnek!
És általában tényleg nők. Mondom ezt nőként.
Mert a nők elsősorban érzelmileg élik át a dolgokat. Igen, az okos nők is.
Ez sokszor nagyon jó és hasznos, sokszor pedig kifejezetten hátrányos.
Szintén egy érzelmeivel gondolkodó nő vagyok...
Az elsőnek igaza van!
Nekem volt olyan ismerősöm aki rajtam akarta levezetni a maga gondjait csak arra nem számított hogy arcon fogom vágni tudom hoyg nem engem gyűlölt de muszáj volt helyre tenni! Ezt mindenkoriak javaslom!
Az üzenet küldője: forsat
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 15:37
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Miért van ezen az oldalon annyi fröcsögő ember? Legfőképpen a családi kapcsolat témakörben és legfőképp rosszíndulatú nők ezek a hozzászolók többsége!?
"1. Ha nem tetszik az oldal... vagy a válaszoló közösség NEM kötelező feljárni!!! 2. Miből gondolod, hogy "legfőképp rosszíndulatú nők ezek a.."
Az üzenet szövege: Nyomorult életű szánalom kupac vagy:DD Pont az ilyeneket értem egyébként ez alatt amilyen te vagy te szerencsétlen:DDD
Egyből magadra vetted,mert tudod hogy egy szar alak vagy aki itt fröcsög:DD
Gratulálok!!! ;)
Ez mindent elárul rólad. ;)
Te pont azt csinálod amit azok az emberek amit a kérdésben leirtál. Elhordasz másokat ismeretlenül, csak mert nem ugyan az a véleményük mint neked.
Le fröcsögő emerezed, rosszindulatúzod őket, holott itt a példa, hogy SEMMIVEL NEM VAGY KÜLÖNB!!!
És a célom elértem azzal, hogy nem azt válaszoltam amit TE hallani akartál elő is hoztam a te legszebb éned! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!