Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ezen az oldalon...

Miért van ezen az oldalon annyi fröcsögő ember? Legfőképpen a családi kapcsolat témakörben és legfőképp rosszíndulatú nők ezek a hozzászolók többsége!?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szoktam kérdést feltenni,néha elolvasgatom a kérdéseket és néha válaszolgatok egik másikra.De ez szánalmas egy olyan embernek mint nekem aki nem mélyed bele itt a szó csatákban,egyszer kétszer olyanokban lehet belefutni hogy az hihetetlen.
2012. nov. 15. 15:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
54%

OFF: Kedves 20-as- Nem linkelek tanulmányt. A nők nők, a férfiak, pedig férfiak. Pont. Ezen semmiféle emancipáció sem változtat. Kérlek ne csúsztass: nem azt írtam, hogy egyformán gondolkoznak a nők, hanem hogy érzelmileg jobban átéljük a dolgokat. Erről irtózatosan sok tanulmány, könyv...bármi született már... Egyik kedvencemet azért ideírom:Ranschburg Jenő: A nő és a férfi

On: a Kérdezőnek válaszoltam, hogy szerintem miért van egy többnyire nők által látogatott rovatban ennyi fröcsögés. Ez a véleményem.

OFF: Becsülöm Benned,20-as, hogy Te is kitartasz a véleményed mellett és ezért "apait-anyait" bevetsz. Talán érdemesebb lenne ezt az energiát valami olyanra fordítanod, ami örömet okoz, hasznos a környezeted számára.A harag sajnos mérgező.

2012. nov. 16. 19:04
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nénike valójàban férfi? Olyan a szóhasználata, mint egy férfié, aki néninek àlcázza magát. xD
2012. nov. 17. 16:58
 23/25 anonim ***** válasza:

Vicces vagy!!! : DDD

(talán tedd föl kérdésnek, mert így nagyon Off)

2012. nov. 17. 18:32
 24/25 anonim ***** válasza:
Nénikének abszolút igaza van, olvastam már ezeregy pszichológia könyvet. Van egy pár kivétel mindenhol, nőben és férfiban is, de a legnagyobb százalékunk tényleg érzelmes, és ez nem sértés vagy bűn ránk nézve, és ettől független van logikánk is, de mi így vagyunk összerakva, érzelem dúsak vagyunk, ezen kár vitatkozni.
2012. nov. 20. 11:55
 25/25 anonim ***** válasza:

Mi szükség van lehúzni a nőket-- számtalan pofátlan pimasz srác vagy pasi is irkál ezeken az oldalakon.

azt észrevettem, hogy főleg a nők a misztifikáló bigott szöveg írok-- de a férfiak nagy része viszont beképzelten okosnak hiszi magát-- szóval egyik NEM se jobb a másiknál!

2013. szept. 23. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!