Miért van ezen az oldalon annyi fröcsögő ember? Legfőképpen a családi kapcsolat témakörben és legfőképp rosszíndulatú nők ezek a hozzászolók többsége!?
OFF: Kedves 20-as- Nem linkelek tanulmányt. A nők nők, a férfiak, pedig férfiak. Pont. Ezen semmiféle emancipáció sem változtat. Kérlek ne csúsztass: nem azt írtam, hogy egyformán gondolkoznak a nők, hanem hogy érzelmileg jobban átéljük a dolgokat. Erről irtózatosan sok tanulmány, könyv...bármi született már... Egyik kedvencemet azért ideírom:Ranschburg Jenő: A nő és a férfi
On: a Kérdezőnek válaszoltam, hogy szerintem miért van egy többnyire nők által látogatott rovatban ennyi fröcsögés. Ez a véleményem.
OFF: Becsülöm Benned,20-as, hogy Te is kitartasz a véleményed mellett és ezért "apait-anyait" bevetsz. Talán érdemesebb lenne ezt az energiát valami olyanra fordítanod, ami örömet okoz, hasznos a környezeted számára.A harag sajnos mérgező.
Vicces vagy!!! : DDD
(talán tedd föl kérdésnek, mert így nagyon Off)
Mi szükség van lehúzni a nőket-- számtalan pofátlan pimasz srác vagy pasi is irkál ezeken az oldalakon.
azt észrevettem, hogy főleg a nők a misztifikáló bigott szöveg írok-- de a férfiak nagy része viszont beképzelten okosnak hiszi magát-- szóval egyik NEM se jobb a másiknál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!