Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ezen az oldalon...

Miért van ezen az oldalon annyi fröcsögő ember? Legfőképpen a családi kapcsolat témakörben és legfőképp rosszíndulatú nők ezek a hozzászolók többsége!?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szoktam kérdést feltenni,néha elolvasgatom a kérdéseket és néha válaszolgatok egik másikra.De ez szánalmas egy olyan embernek mint nekem aki nem mélyed bele itt a szó csatákban,egyszer kétszer olyanokban lehet belefutni hogy az hihetetlen.
2012. nov. 15. 15:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%
Mindenhol CSAK förcsögő emebr van,néhány kivétellel.Összekeveredtek a betűk.
2012. nov. 15. 15:52
 12/25 anonim ***** válasza:
Sebaj, förcsögni is szoktak, akàrmi is az. xD
2012. nov. 15. 15:58
 13/25 anonim ***** válasza:
22%
Nénike drága, nem tudom, hogy okos vagyok-e, de nem érzelmileg élem át a dolgokat, és nagyfokú beképzeltségre utal, hogy azt hiszed, te tudod, mit érez az összes nő.
2012. nov. 15. 15:59
 14/25 anonim ***** válasza:
86%

Mert cirkusz kell a népnek! Nincs ezzel baj, csak a helyén kell kezelni a dolgokat.

Az írott szöveg amúgy is félreérthető, mert nem hallasz hangsúlyt hanghordozást és egy szerencsétlen megfogalmazással elindul a lavina, pl mint itt a kettes esetében.

Az emberek névtelen fórumokon amúgy is bátrabbak, ez pszichológia. Inkább itt átkozódjanak, mint verekedjenek az utcán.

Másrészről egyre több a troll is.

Szánalmas, szánalmas... hát ja, de ez is amolyan szappanopera. Emberi sorosok, botrány, veszekedés, tragédiák és stb.

Nem kell ezt olyan komolyan venni. Interneten mindenki nagy macho, 25 centis f@sszal, életben meg egy 13 éves kiskölyök, kinek legénytoll sem pelyhedzik állán.

2012. nov. 15. 16:01
 15/25 anonim ***** válasza:
34%

"Én nem fröcsögök,csak pont a magad fajták miatt tettem fel a kérdést.Nem elég hogy fröcsögő vagy de még ovis is.:DDDD"

A kérdésed eleve provokativ jellegű. Mindemelett nagy mértékű általánositásd is tartalmaz. Azt gondolom pont amiatt tetted, fel a kérdést, hogy kapj egy ilyen szitúációt amiben bebizonyothatod mennyire "Jani" vagy és mennyire igazad van. Mert igen valójában az van, hiszen az emberek itt élik ki magukat sokszor nem épp emberi formában nyilvánulnak meg. De TE nem vagy különb mert ugyan azt a stilust engeded meg magadnak, amit azok akikről a kérdésed szól. Gyerekes módon tele szájlival irkálsz és azon kivül, hogy sértegetsz egy értelmes mondat nem hagyta el a "szádat".

És csak azért mert azt mertem mondani, ha nem tetszik ne járj fel. Irtál egy levelet ami még annál is szánaalmasabb mint, ahogy itt az emberek nagy átlagban megnyilvánulnak.

Szal reggelig vitatkozhatnánk, hogy most akkor kire is illik az ovis stilús??? De nem teszem, mert még bilibe lóg a kezed és nem tudsz érvelni, csak szánalmas módon böszmeségeget beszélni.

Attól, hogy valaki nem ért veled eggyet még nem lesz "fröcsögó" , "rosszindulatu". Attól lesz az, ha a mondandóját nem tudja emberi formába önteni (mint pl.: TE).

2012. nov. 15. 16:19
 16/25 A kérdező kommentje:
Persz enneke ellenére még is a te válaszaidat pontozták le nulla pontra...hogy is van ez??Mert biztos olyan okosat mondtál nem igaz?
2012. nov. 15. 16:35
 17/25 anonim ***** válasza:

A 16-os számú hozzászóló írta le a lényeget.

Sok a frusztrált ember, és arc meg hang nélkül a neten nem kell felvállalni magát senkinek.

Én is ismertem olyan embert, aki egy fórumon adta a nagyot, mindenkit leugatott, de mikor élőben találkoztunk, ő volt a Nyuszi Gyuszi.

Még az is elképzelhető, hogy az oldal üzemeltetője vagy valakije dob be egy kötekedő, lázító hozzászólást, hogy még több beírást generáljon, hogy ne haljon meg az oldal nézettsége.

Sajnos, nem csak itt, hanem szinte az összes fórumon vannak ilyenek. És nem, nem csak a nők, férfiak is.

2012. nov. 15. 16:40
 18/25 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező: ne etesd a trollt, ez aranyszabály, mert te alaposan felidegesíted magad ő meg még inkább élvezi.
2012. nov. 15. 17:31
 19/25 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 13-as!

Amit leírtam, köztudott tény. De személyes tapasztalatom is. Pl. 20 éve csak nők között dolgozom a munkahelyeimen. Ugyanúgy előny, mint hátrány az érzelmi hozzáállás-nem szégyen, nem megvetendő rossz dolog. Ettől szép világ !

(Amúgy a Te válaszod sem érzelemmentes...de ez nem hiba, csak tény.)

Megbántani nem akartalak, ha valami bántót írtam, kérlek bocsáss meg!

Szeretettel: Nénike

2012. nov. 16. 08:01
 20/25 anonim ***** válasza:
22%

Nénike, belinkelsz nekem egy felmérést, tanulmányt, amiben részletesen, sok diagrammal le van vezetve, hogy minden nő, azaz kb. 3,5 milliárd ugyanúgy reagál a dolgokra?

(Csak azért nem tartod érzelemmentesnek a válaszomat, mert tudod, hogy nő vagyok.)

Láttam máshol is a válaszaidat, tudom, hogy a "szeretettel"-t csak viccből használod, és az igazi bocsánatkérés az lenne, ha elkezdenél gondolkozni.

2012. nov. 16. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!