Mire jó ez? Unatkoznak vagy csak simán minden ember rosszindulatú?
Á, az annyira nem számít.
Engem csak akkor idegesít a lepontozás, amikor valakinek a válaszban a konkrét jogszabályt mondják el (például válás esetén kinek mi jár) és az, aki nem tippelget hanem tényeket ír, azt lepontozza valami idióta.
Engem a saját kérdésemben pontozott le egy emberke azért mert nem tetszett neki a kérdésemben a léci szócska,és írta is,h miért nem tudom kiírni úgy, normálisan,h Légyszives!!?
Sőt még le is vetette a szövegből.
na most gonoszságból mindenkit lepontozok HEHEEEEE
szánalmas.. :)
PONT ÉN IS RÁ AKARTAM ERRE KÉRDEZNI!!!
én is észre vettem hogy egy full idióta
/rossz indulatú valaki is regisztrál ide....(ugyanis 2.5 éve vok itt de ami mostanában megy az vicc kategória)
tök normális válaszok kerülnek lepontozásra, már válaszolni sem lehet......
engem azért eléggé felháborít h vkinek ez a legjobb szórakozása....
6os válaszoló te kis gonosz :D
na igen szörnyűek...de hát az intelligencia mutatkozik... de lehet vmi elmeháborodott felcserélte a jeleket és ő jót akart biztos :D
kit érdekel a pontozás? rég tudjuk, hogy semmi értelme annak a funkciónak.
lassan az egész oldalnak sem, mert ellepik a gyökerek. engem jobban zavar, hogy kedves sztorik helyett beszólogatnak, itt lassan minden 10 ember nem barom csak... és képzeljétek, ezek kint járkálnak az utcán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!