Miért gondolja minden LMBTQ ember, hogy aki kritizálni meri őket az csakis fideszes lehet?
Gyerekekekből transzvesztita, gyerekeknek pubertás blokkoló, "felvilágosító" oktatás nemváltásról, homoszexualitásról, mindezek normalizálása, a férfi szülhet, a lány lehet fiú, vagy annak aminek éppen ma érzi magát, legyen az mondjuk sárkány vagy bármi.
Csak egy fideszesnek nem tetszhet mindez vagy egy keresztény konzervatívnak? Szerintem alapvető norma, hogy ezen tendenciák ellen a többség küzd, vagy legalább próbál róluk nem tudomást venni, ameddig teheti és nagyobb teret nem nyernek.
Férfi nem tud szülni, transznemű férfi pedig akkor is tud, ha neked ez nem tetszik, tehát totál értelmetlen az egész. Vagy azt tervezed, hogy megakadályozod a nemváltó műtétét, de azért folyamatosan a hálószobáját felügyeled, hogy nehogy teherbe essen, vagy mi a terv?
Gyerekekből sem lesz transzvesztita, egy gyerekből lett és emiatt az összesre ez vár, attól, hogy volt már olyan a világtörténelemben, hogy 12 éves hetero fiú gyilkolt még senki nem állítja, hogy minden hetero fiú gyilkos, totál baromság érvelés.
Nem adnak itthon pubertásblokkolót semmilyen gyereknek, és más országokban sem nagyon 16-18 év alatt. Egyébként meg nem tudom miért gondolod, hogy szexelni elég érett, de ahhoz nem, hogy eldöntse mit érez. Vagy talán az ellen is tiltakozni kéne, hogy 12 éves szexelhet, 14 év felett meg aztán bárkivel, de a saját testét nem ismerheti.
Definiáld mi a normális, vagy különben nem nagyon lehet vitázni róla. Na meg azt is határold körül akkor, hogy miről dönthet egy gyerek, vagy miről lehetnek gondolatai, hiszen ezt akarod eldönteni.
Nem csak a Fidesz utasítja el az LMBTQ-őrületet. A Jobbikból kivált pártok, különösen a Mi Hazánk is fellép a szélsőségesen liberális propaganda ellen. A Jobbikban (mind a politikusok és a szavazók között) is maradtak ilyen szempontból normális gondolkodásúak. Illetve ki nem ismerne olyan embert a saját baráti körében aki nem politizál, de homofób.
A transzneműségről már ne is beszéljünk, azt minden tájékozott ember elutasítja, hiszen minden kutatás és a természet rendje is azt mutatja, hogy más nem váltogathatja úgy a "szexuális identitását", mint én az alsógatyámat.
Az USÁ-ban minden nyáron rendeznek LMBTQ+ táborokat, ahol nagyjából az az egyetlen szabály, hogy a gyerek minden reggel devianciát választ magának, így hétfőn homokos, kedden biszex, szerdán a másik nem képviselője, csütörtökön pedig "queer" lesz. Ha a szerencsétlen gyerekek jól játsszák a b.zit, akkor jutalmazzák őket.
Én nem akarom, hogy ez ide Magyarországra is beáramoljon, pedig nem vagyok fideszes.
És te miért gondolod, hogy minden LMBTQ ember egyetért ezekkel? Én például egyáltalán nem tartom helyesnek, hogy nyugati országokban átoperálnak gyermekeket. A felvilágosítással, ami valójában arról szól, hogy homoszexuálisként nem mindig könnyű és emiatt nem helyes valakit kiközösíteni egyetértek. Egyébként az ilyesfajta felvilágosítással is csak addig amíg nagyobbaknak tartják, óvodában értelme sincsen.
Szóval az LMBTQ embereket ne azonosítsd az összes LMBTQ-val kapcsolatos tevékenységgel/törekvéssel ami a világon zajlik. Én például soha nem voltam még pride-on se, miközben sokan azt hiszik, hogy ott minden meleg tiszteletét teszi.
Ez egy jó kérdés. Elfogadó ember vagyok, viszont egy bizonyos ponton túl szerintem nem kéne menni.
A képeket érdemes nézni, a harmadiknál egy videó van ahol egy kisfiú kap inejkciót, hogy lány lehessen.
#5 Igazad van.
Két típúsú homoszexuális ember van:
- 1. aki sorosista szervezetekkel és egyéb beazonosíthatatlan lényekkel büszkén vonaglik a főutcán, hetente váltogatja a párját, és óvodákba meg iskolákba jár felvilágosítani.
- 2. aki a 4 fal között a párjával beleegyezésen alapuló kapcsolatot él, megelégszik a heterokkal azonos jogaival és nem jár Pridera.
Keresztényként természetesen a homoszexualitást bűnnek tartom, de azt hiszem, (mivel minden ember bűnös) hogy nekik (a 2. típusnak) kell biztosítani az emberhez méltó életet. De az 1. típusról ki kell mondani, hogy valami nincs rendben, el kell tiltani a gyerekektől, (és ha tehetném én a Prideot is betiltanám, hiszen a szexualitás magánügy, a magánügy pedig nem utcára való.),
#5-ös vagyok
A pride-ot be nem tiltanám, inkább jobban szabályoznám a szervezők helyében, hogy elejét vegyem a nem jogszerű magatartásnak. A kezdetekben a pride nem így nézett ki, sajnálom, hogy ilyen "mindent szabad" felvonulás lett belőle. A betiltás azért nem jó, mert egyrészt az alkotmányban ott van, hogy a békés gyülekezéshez joga van mindenkinek, másrészt ez felhívás lenne a szélsőséges csoportoknak, hogy LMBTQ emberekre nyugodtan lehet támadni, hiszen a hatalom is tiltja őket.
5: tisztelem benned, hogy te nem azonosulsz a szélsőségekkel, csakhogy ez pont olyan, mintha felvonulsz a nácikkal, de te kikéred magadnak, ha lentiszemitáznak.
Nem tudom érthető-e a hasonlat.
A legutóbbi Pride-on jelen volt a kutyaember, aztán meg olyan transz kisfiúkat, kiskorúakat "tűrnek" meg, hogy arra nagyon nehéz azt mondani, hogy ők ezt a fajta megrontást nem támogatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!