Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi baja az jobboldalnak a...

Mi baja az jobboldalnak a szivárványcsaládokkal?

Figyelt kérdés

A tények azt mutatják, hogy egy szivárványcsaládban felnőtt gyerek ugyanolyan boldog életet él, és nem lesz nagyobb eséllyel homoszexuális (ha ez számit), elfogadóbb viszont igen.

Véleményem szerint itt vagyunk 7 milliárdan a Földön, nem tudjuk miért, de a népesség egy része mindig azon fáradozik, hogy megnehezítse mások boldogságát. A legjobb dolog ami a gyerekkel történhet, hogy szerető szülőkkel nő fel. Akinek baja van a szivárványcsaládokkal, azt zavarja az is, ha valaki egy szülővel él, esetleg intézetben, vagy bántalmazó hetero szülőkkel, vagy nagy szegénységben? A szegénység például sokkal károsabb a gyerek pszichéjére és tanulmányi eredményére, mégsem tilos a gyerekvállalás a szegény családoknak.

Kulturált válaszokat kérek, tényleg érdekelnek az ellenérvek.

2021. júl. 17. 13:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
84%
Ja 20as ahogy a fideszes politikusok között is vannak jócskán melegek, meg pedofilok is, azzal mégse példálózik senki. Sőt még ők uszítanak a melegek ellen.
2021. júl. 17. 16:16
 22/28 anonim ***** válasza:
93%

Lehet hogy a hatalmi helyzettel van összefüggésben a homoszexuális viselkedés is. (A pedofília ugye egyértelműen).

Amugy meg ugye tudod hogy a homoszexuálisok nem ugyanazok mint a szivárványos szervezetek? És az nem uszítás ha valaki homoszexuális létére nem ért velük egyet.

2021. júl. 17. 16:26
 23/28 anonim válasza:
78%
Kedves 20-as, nézd meg a statisztikákat kérlek, nem meleg pedofilok vezetik a nemi erőszak listáját, messze-messze vezet a csaladon belüli erőszak, a hetero apuka, mostohaapuka kapcsolat vezet ebben a témában nem kis előnnyel.
2021. júl. 17. 16:36
 24/28 anonim ***** válasza:
28%
20-as vagyok én arányokról beszéltem. Nyilván mivel a férfiak 99+%-a hetero ezért ők vannak többen bármilyen statisztikában. De a nemi eroszakot nem is hoztam szóba. A családon beluli erőszak pedig lehet pedofil homi által elkövetett is. Ezek nem ellentétes kategóriák.
2021. júl. 17. 16:44
 25/28 anonim válasza:
100%
Nem a statisztika a heterokra vonatkozik, csaladon beluli eroszak esetén döntő többség hetero, ez ténykérdés, nem pedig vélemény kérdése.
2021. júl. 17. 18:07
 26/28 anonim ***** válasza:
38%
25 persze hogy a döntő többség odatartozik, hiszen az emberek döntő többsége sem homokos...
2021. júl. 17. 19:15
 27/28 anonim ***** válasza:
94%
Kell egy ellenség kép, mert azzal lehet a tudatlan tömegeket megfogni.
2021. júl. 17. 19:53
 28/28 anonim ***** válasza:
89%

A kutatások szerintem kanadából, franciaországból, stb származnak. Magyarországon szerinted mit kap a gyerek az iskolában ha két anyja vagy apja van?

Nem ellenzem az ilyesmit de ha logikusan belegondolok akkor ezt én nem vállalnám magyar országon, mert az csak erőlködés lenne ami a gyerek mentális egészségébe kerülhet. Kellene még legalább 10 év ahhoz, hogy ez itt is annyira elfogadott legyen, hogy gyereket mernék vállalni így.

2021. júl. 19. 14:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!