A tények azt mutatják, hogy egy szivárványcsaládban felnőtt gyerek ugyanolyan boldog életet él, és nem lesz nagyobb eséllyel homoszexuális (ha ez számit), elfogadóbb viszont igen.
Véleményem szerint itt vagyunk 7 milliárdan a Földön, nem tudjuk miért, de a népesség egy része mindig azon fáradozik, hogy megnehezítse mások boldogságát. A legjobb dolog ami a gyerekkel történhet, hogy szerető szülőkkel nő fel. Akinek baja van a szivárványcsaládokkal, azt zavarja az is, ha valaki egy szülővel él, esetleg intézetben, vagy bántalmazó hetero szülőkkel, vagy nagy szegénységben? A szegénység például sokkal károsabb a gyerek pszichéjére és tanulmányi eredményére, mégsem tilos a gyerekvállalás a szegény családoknak.
Kulturált válaszokat kérek, tényleg érdekelnek az ellenérvek.
Általában magukkal van bajuk, de valahol le kell vezetni a feszültséget.
2021. júl. 17. 14:06
2/28 anonim válasza:
Az emberek 90%-a a reklámozással van. A buzeránsokat is elfogadnák, ha nem a prideon a kamion tetején pörgetnék a pöcsüket. A zsidók erőltetik ezt a liberalizmust, megkérdezheted miért utálják őket is.
2021. júl. 17. 14:07
3/28 anonim válasza:
A szélsőségeseknek mindenkivel bajuk van. Vagy a vallásuk, vagy a bőrszínük miatt, vagy az alapján, hogy kihez vonzódnak, mit csinálnak magánéletükben, vagy akármi más miatt. Ők már csak ilyen egyszerűek, hogy nem a saját életükkel foglalkoznak, hanem máséval, abban találnak valamit, ami nekik nem tetszik, de felháborodnának ha mások az ő magánéletükkel foglalkoznának.
Aztán persze vannak a politikusok, akinek egy részét ez egyáltalán nem érdekli, de kihasználják, hogy ezt a - Magyarországon nem kicsi - csoportot maguk mellé állíthatják. Pláne választások előtt.
2021. júl. 17. 14:08
4/28 A kérdező kommentje:
#2 kint voltam az elmúlt 3 Budapest Pride-on, és nem láttam ilyesmit. Te?
És a zsidók honnan jöttek ide? Velük amúgy mi bajod van?
2021. júl. 17. 14:12
5/28 anonim válasza:
Kell az ellenségkép, és most őket találták meg. Bármilyen összetételű kormánytól szégyen, ha kipécéz egy csoportot, és köpköd rá, ezzel erősítve a gyűlöletet a társadalomban.
2021. júl. 17. 14:13
6/28 A kérdező kommentje:
#3 Igen, én is így érzem - nem ismerek értelmiségi homofóbot, meggyőződésem, hogy a jobboldal politikusai sem azok. Csak érdekel, hogy szólnak-e tények az ellenzők mellett. Random zsidózáson és Sorosozáson kívül.
2021. júl. 17. 14:14
7/28 anonim válasza:
4# úgy jöttek ide, hogy ők sztárolják az elfogadást, természetesen csak addig, amíg te fogadod el az ő véleményüket. Azt, hogy más lángszórózna egy kicsit, azt nem kell elfogadni...
2021. júl. 17. 14:18
8/28 anonim válasza:
Én meg azt mondom, hogy a hármas válaszolónak van igaza abban, hogy semmi baj nem lenne a melegekkel ha nem reklámoznák magukat úton útfélen, a kutyát nem érdekli, hogy mit csinálnak , de hogy már lassan a csapból is ez folyik szerintem túlzás. Attól, hogy azonos nemű pár gyereket nevel nem hinném, hogy a gyerek szintén a saját neméhez vonzódna később. Mivel nem ez a természetes dolog, nyilván egy óvodai vagy iskolai közösségben feltennék annak a gyereknek a kérdést, hogy neked miért van két apukád/anyukád? Akárhogy is harcolnak ez ellen, akkor sem az a természet rendje hogy két férfinak vagy két nőnek legyen gyereke. Ettől függetlenül engem nem zavar csak ne kelljen már mindenhol ezt olvasni, nézni. A hetero párkapcsolatokat vagy hagyományos családban élőket sem reklámozzák, mindenki éljen úgy ahogy szeretne de nem kell közszemlére tenni.
2021. júl. 17. 14:23
9/28 anonim válasza:
Netanjahut minden normális zsidó utálja. Nem kicsit vagy demagóg és logikailag sem állja meg a helyét amiket írsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!