Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A fideszes belbiztonságiak...

A fideszes belbiztonságiak ugyanúgy fedett ügynökként vesznek részt a tüntetéseken, ugyanazzal az alattomos céllal, mint a kommunisták alatt az állampárti besúgók?

Figyelt kérdés
tegnap 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha arra gondolsz, ahogy Bródy mondja, ezek ugyanazok-e mint a legocsmányabb kommonisták, akkor a válasz igen.

Ugyanazok a mocsodékok.

De a kérdésedet mégsem értem, miképp mennek fedett ügynökként. De mondok egy konkrét saját példát... Amikor pár éve kifütyültük a dagadt zsírdisznót a parlament előtt, a sok vicsorgó fideszes tróger között voltak civilben titkosrendőrök. És tudod, pontosan tudtam, körülöttem melyikek ők. Éreztem, láttam.

tegnap 20:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Tegnap az évértékelőn kinn voltunk páran trollkodni, folyamatosan ott volt a közelünkben egy sapkás szakállas ember, ha odébb mentünk, ő is jött, aki egy könyvet lapozgatott. Ott röhögve összebeszéltünk, hogy az olvasó úr elég feltűnő 😄
tegnap 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!