Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi baja az jobboldalnak a...

Mi baja az jobboldalnak a szivárványcsaládokkal?

Figyelt kérdés

A tények azt mutatják, hogy egy szivárványcsaládban felnőtt gyerek ugyanolyan boldog életet él, és nem lesz nagyobb eséllyel homoszexuális (ha ez számit), elfogadóbb viszont igen.

Véleményem szerint itt vagyunk 7 milliárdan a Földön, nem tudjuk miért, de a népesség egy része mindig azon fáradozik, hogy megnehezítse mások boldogságát. A legjobb dolog ami a gyerekkel történhet, hogy szerető szülőkkel nő fel. Akinek baja van a szivárványcsaládokkal, azt zavarja az is, ha valaki egy szülővel él, esetleg intézetben, vagy bántalmazó hetero szülőkkel, vagy nagy szegénységben? A szegénység például sokkal károsabb a gyerek pszichéjére és tanulmányi eredményére, mégsem tilos a gyerekvállalás a szegény családoknak.

Kulturált válaszokat kérek, tényleg érdekelnek az ellenérvek.

2021. júl. 17. 13:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
56%
Milyen reklámra gondoltok, mert most fel van fújva, de egyébként nem jött felém előtte olyan dömpingben, hogy arra felkaptam volna a fejem. A Pride pedig, nem érdekel, nem is megyek oda, ahogy a futóversenyeknél is elkerülöm az útvonalat, így nem is tudom mi történik ott. Az, hogy van ott 1-2 deviáns és az épp ott lévő jobbos lefényképezi, hát el mehetne szórakozóhelyekre és hasonló heterokról is lehetne fényképet készíteni.
2021. júl. 17. 14:42
 12/28 anonim ***** válasza:
76%

Nincsenek ilyen tények, hogy ugyanolyan boldogok lennének. Legalábbis én hallottam olyan homok által nevelt gyerekekkel felvett interjút, ahol a már felnőtt gyerekek nem erről számolnak be. Sosem érdekelt annyira a tema hogy jobban utananezzek, ezt hozzáteszem.

De egy biztos: erről a témáról jelenleg nem lehet objektíven beszélgetni, és a közvélemény is csak ideológiai alapon foglal erről állást, nem érdemben. Mindenki tudja persze hogy mi a jobb a gyereknek... Kivéve ha ő maga mást gondol, mert akkor meg erzekenyitsuk hogy azt gondolja amit mi látunk helyesnek.

2021. júl. 17. 14:44
 13/28 anonim válasza:
79%
Pont a kormányközeli sajtó miatt van az, hogy a csapból is ez folyik.Gondolj bele, egy-két évvel ezelőtt max a Pride idején beszéltek a melegekről. Most menj fel az origo és társai honlapjára és minden második cikk arról szól, hogy ilyen káros az lmbtq és a melegek meg olyan káros, miközben nem is találkozol velük, mert általában titkolják a beálítottságukat. Ez a hergelés kampányfogás és láthatóan működik. Az meg hogy tüntetnek, hát igen ha egyik napról a másikra kevesebb jogod lenne neked sem tetszene (pl. örökbe fogadásból korábban nem voltak kizárva, mára igen). Plusz azt sem értem miért ne házasodhatnának? Ne templomban, de a polgári házasságot én simán hagynám, ők is emberek.
2021. júl. 17. 14:45
 14/28 A kérdező kommentje:

#8-as: mi a természetes? A homoszexualitás teljesen természetes dolog, állatvilágban is nagyon sok emlősfajnál megtalálható.

Ahogy pedig te is említetted, a szivárványcsaládok egyik nagy nehézsége a homofóbia, és az iskolai “miért van két apukád” kérdések gyakoribbak lesznek felvilágosítás nélkül. Azt nem tartom helyesnek, hogy azért ne neveljen valaki melegként gyereket, mert vannak homofóbok. Szerintem a homofóbok tanuljanak elfogadást.

2021. júl. 17. 15:18
 15/28 A kérdező kommentje:
A fentihez hozzátenném, hogy a gyerekek nem azért kérdeznek, mert valami nem természetes, hanem mert nem láttak ilyet. Ezért fontos a felvilágosítás. A hagyományos családmodellt sem találod meg sok helyen a természetben, ahogy az online rendelést mert a TV-t sem, arra mégsem kérdeznek rá iskolában a gyerekek.
2021. júl. 17. 15:25
 16/28 anonim válasza:
21%
#8 vagyok. Tudod van férfi meg női szaporító szerv. Magyarul a férfi megtermékenyíti a nőt, így lettünk "kitalálva". Egy férfi és egy nő együtt képes egy új életet összehozni. Érted amiről beszélek? Ezért hívják természetes dolognak. A homoszexualitásnak van valami oka, egyértelműen ezt nem választja az ember. De ha ez lenne a természetes akkor két azonos nemű ember is tudna szaporodni. Ettől függetlenül még mindig kihangsúlyoznám, hogy nincs semmi problémám velük, nem gondolnám hogy más emberek lennének vagy ilyesmi. Mondhatnánk azt ilyen alapon hogy akkor legyen elfogadott egy pedofil vagy épp nekrofil ember is nem? Végül is nem tehet róla, hogy mihez vonzódik. Nyilván ez egy szélsőséges példa volt. Én nem ellenzem sem a meleg házasságot sem azt hogy gyereket neveljenek. Annyira felkapott lett most ez a téma, hogy már azt is zavarja akit eddig nem érdekelt. Mindig is voltak homoszexuális emberek és mindig is lesznek.
2021. júl. 17. 15:33
 17/28 anonim válasza:
75%

"Annyira felkapott lett most ez a téma, hogy már azt is zavarja akit eddig nem érdekelt"

Tökéletesen igazad van, pont ez most a politikusok célja.

Sajnos többen is vannak a környezetemben akik melegellenesek, rájuk az jellemző, hogy mindig mindenkit utálnak vagy ezért vagy azért, szóval ez valahogy a személyiségből jön, belőlük fakad, nem tudom mi lehet a háttere. Talán az, hogy őket is agyon alázták gyerekkorukban és emiatt jó másokat utálni, más okot nem tudok elképzelni.

2021. júl. 17. 15:46
 18/28 anonim ***** válasza:
71%

Soha nem fogom megérteni, hogy képesek emberek a homoszexualitást a pedofíliával összehasonlítani.

Azt ugye érted, hogy utóbbi esetben nem 2 felnőtt fél kölcsönös beleegyezésével történik az aktus? És ilyen mód bűncselekmény. A homoszexualitásra ez hol igaz?

Szerintem teljesen fölösleges ismételgetni a "természetes" meg a "normális" szavakat. Millió meg egy dolog van a világban ami nem "természetes" nem a megszokott mégse csinálnak belőle boszorkányüldözést. Pl van az embereknek egy átlag testmagasságuk, amire te azt mondanád, hogy az a normális. Most aki jóval ez fölött vagy alatt van, azt is kössük fel egy fára, mert értse már meg, hogy a természet nem úgy alkotta meg az embert, hogy az 140 cm felnőttként, vagy épp 220? Vagy legalábbis közösítsük ki, és érztessük vele, hogy ő nem tarzozik a szent és sérthetetlen átlaghoz?

Amúgy a pride többek közt erről is szól, az elfogadásról, nem véletlen mennek ki pl tolószékesek. Csak nyilván mindenki egyből a "hülyebzizásig" jut.

2021. júl. 17. 15:47
 19/28 anonim válasza:
93%
Hogyne érteném, hogy a pedofília esetében nem két felnőttről van szó, ezért is írtam, hogy szélsőséges példa, de elvileg ő sem *tehet róla". Mindegy is, nyilván rossz példa volt, senkit nem akartam ezzel megsérteni.
2021. júl. 17. 15:54
 20/28 anonim ***** válasza:
17%

18 Érdekes módon a pedofilok között sok a homoszexuális. Közkedvelt általánosító gunyolodas ez a papok ellen.

Én nem tudom milyen arányban de nem zörög a haraszt...

2021. júl. 17. 16:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!