Rettegek az izraeli-magyar vakcinagyártól. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Idejön jönnek és itt is minden az ő tulajdonukban lesz. Rettegek tőlük. Maradjanak ott, ahol vannak! Izrael egy fejletlen, barbár ország. Ne jöjjenek a hazámba! Minden más országtól el lehetne fogadni segítséget, vakcinákat, csak Izraeltől nem, mert nem segíteni akarnak, csak a saját érdekeiket nézik és hátba akarnak minket támadni! Háttérhatalom... Ha olyan vakcinát adnának be nekem, ami ott készült én ellenállnék. Minden más ország által készített vakcinát elfogadnék, csak az Izraellel készítettet nem.2021. júl. 2. 13:10
11/30 anonim válasza:
Akkor válassz mást. Senki sem kényszerít.
12/30 A kérdező kommentje:
Idejönnek az izraeli, gazdagok... Nem akarok ilyen vakcinát magamba!
2021. júl. 2. 13:28
13/30 A kérdező kommentje:
De a kormány eladományozza a Pfizert, a Sputnikot meg mindet és csak ez a sz@r fog maradni.
2021. júl. 2. 13:29
14/30 anonim válasza:
Akkor oltasd be magad most. Még van elég szputnyik.
15/30 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy mi, csak nem ezzel a törzsi néppel gyártott vakcina legyen!
2021. júl. 2. 13:35
16/30 A kérdező kommentje:
*ne
2021. júl. 2. 13:35
17/30 anonim válasza:
Remélem azok a gonosz izraeliek elrágcsálják a netkábeledet.
18/30 anonim válasza:
Az összes oltást a zsidók csinálják, de az internetet is ők csinálják, úgyhogy sürgősen húzd ki a netkábelt!
19/30 anonim válasza:
Általában azért mindenki a saját érdekét nézi legtöbbször,ez már csak így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!