Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Rettegek az izraeli-magyar...

Rettegek az izraeli-magyar vakcinagyártól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Idejön jönnek és itt is minden az ő tulajdonukban lesz. Rettegek tőlük. Maradjanak ott, ahol vannak! Izrael egy fejletlen, barbár ország. Ne jöjjenek a hazámba! Minden más országtól el lehetne fogadni segítséget, vakcinákat, csak Izraeltől nem, mert nem segíteni akarnak, csak a saját érdekeiket nézik és hátba akarnak minket támadni! Háttérhatalom... Ha olyan vakcinát adnának be nekem, ami ott készült én ellenállnék. Minden más ország által készített vakcinát elfogadnék, csak az Izraellel készítettet nem.

2021. júl. 2. 13:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
20as, a kérdező 99%-ban DK-s.
2021. júl. 3. 01:11
 22/30 anonim ***** válasza:
81%

Azért nem akarod az izraelit, mert nem tudod mi van a vakcinában?

Baszod...... és ez mindenkihez szól aki ezt hozza fel indoknak az oltásellenesség kapcsán: Azt tudod, hogy az oroszban mi van? a kíniban mi van? és a többi vakcinában mi van? A lakosság 99%-a akkor sem tudná, hogy mi van benne, ha egy hozzáértő elmagyarázná.... :D Azt tudod mi van a fájdalomcsillapítóban, mik azok a hatóanyagok amik megszüntetik a fejfájást? Nem... na látod ;)

2021. júl. 4. 21:31
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ki a fene kényszerit téged arra, hogy bármit is használj. Láthatóan még arra sem kényszerit senki, hogy hagyd abba a drogozást.
2021. júl. 5. 06:43
 24/30 anonim ***** válasza:
81%
Én már jártam a zárt osztályon, de nem úgy tűnt, hogy lenne net a pácienseknek. A végén kiderül, hogy mégis?
2021. júl. 12. 20:33
 25/30 A kérdező kommentje:
Félek a zsidóktól!
2021. júl. 12. 20:54
 26/30 anonim ***** válasza:
85%
Jákob fia Jákob vagyok. Nyugi, titkos összetevőink már benned vannak. Kifejezetten érted jöttünk Kérdező, mert túlságosan okos hazaffy vagy.
2021. júl. 13. 08:20
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
En is aggodom mivel valami bbs nanotechnology neven kerult bejegyzesre. Soha nem leszek hajlando nanotechnologias szarokat magamba engedni mit kepzelnek.
2021. júl. 13. 12:44
 28/30 anonim ***** válasza:
74%
Már bennünk van a chip, belénk ültették a kötelező gyerekkori oltásokkal. Szerintem vágjátok ki magatokból mielőtt a zsidó majomemberek fel nem robbantanak
2021. júl. 13. 15:29
 29/30 anonim ***** válasza:
Melyik az Izraeli vakcina?
2021. aug. 4. 19:38
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
19:38: az összes, hát nem érted, az összes! Itt a világvége!
2021. aug. 4. 19:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!