Rettegek az izraeli-magyar vakcinagyártól. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Idejön jönnek és itt is minden az ő tulajdonukban lesz. Rettegek tőlük. Maradjanak ott, ahol vannak! Izrael egy fejletlen, barbár ország. Ne jöjjenek a hazámba! Minden más országtól el lehetne fogadni segítséget, vakcinákat, csak Izraeltől nem, mert nem segíteni akarnak, csak a saját érdekeiket nézik és hátba akarnak minket támadni! Háttérhatalom... Ha olyan vakcinát adnának be nekem, ami ott készült én ellenállnék. Minden más ország által készített vakcinát elfogadnék, csak az Izraellel készítettet nem.2021. júl. 2. 13:10
2/30 A kérdező kommentje:
Szerintem, a többi vakcina biztonságos és hatékony, csak az nem, amit Izraellel készítettek. Nem tudhatom mi van benne. Félek tőlük.
2021. júl. 2. 13:11
3/30 anonim válasza:
Deszkázd be az ablakot, mert a zsidók csak a világosban esznek meg.
4/30 anonim válasza:
Javaslom fordulj egy jó pszichiáterhez.
5/30 A kérdező kommentje:
Félek tőlük. Ti beadatnátok olyan vakcinát, amit Izraellel készítettek?
Én minden vakcinát beadatnék, csak ezt nem.
2021. júl. 2. 13:16
6/30 anonim válasza:
Kérdező, vegyél be egy nyugtatót és hívd fel a háziorvosod hogy kérsz beutalót pszichiátriára üldözési mánia miatt.
7/30 A kérdező kommentje:
Miért lenne üldözési mánia? Csak és kizárólag csak tőlük rettegek és ki kellene tiltani őket. Nem tudom, hogy a kormány hogy bírt kezet fogni a volt miniszterelnökükkel...
2021. júl. 2. 13:19
8/30 anonim válasza:
Nem is kell hivnod a haziorvost ... mindjart ugy is elvisznek, csak elobb megkeresik ki vagy es hol talalnak, aztan majd jon a zsuppos kocsi, ha ilyen hulyesegeket beszelsz :)
9/30 anonim válasza:
Vagy troll vagy, vagy elmebeteg...
10/30 A kérdező kommentje:
Tüntetőkre lövetnek. Bármire képesek... NEM AKAROK ILYEN VAKCINÁT! Mit nem lehet ezen érteni?
2021. júl. 2. 13:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!