Mi a véleményetek Fekete-Győr András a partizán című internetes műsorban történt gyenge szerepléséről?
Még az ellenzéki szavazók szerint is elég gyenge volt Fegyőr szereplése.
Fegyőr alkalmatlan miniszterelnöknek?
A Mandiner persze a vágyait írja le, lehet azon vitatkozni, hogy FGYA szereplése hanyast érdemel, de az semmiképp nem igaz, hogy ezzel leírta volna magát.
Pont, olyan, mintha az Orbán-Gyurcsány vita után (ahol lehetett vitatkozni azon, hogy Gyurcsány felmosta-e a padlót Orbánnal vagy csak egyszerűen jobb volt sokkal nála) valaki azt mondja, hogy ez Orbán karrierjének a vége. Egyszerűen a politika nem így működik.
A spotify-os verziót még nem néztem végig.
Korábban több dolog volt, amiben nem értettem egyet Fegyőrrel.
Például Sorosról is úgy beszélt, hogy ő egy idős bácsi, aki Amerikában van és nem kell tőle tartani. (Valami vidéki településen beszélgetett egy nyugdíjaskorú választóval.) A globalizált világban Soros a vagyonával és a kapcsolatrendszerével(Junckerrel pusziszkodnak Brüsszelben), szervezetivel (CEU, NGO-k), pénzügyi manipulációkkal komoly hatással lehet egy ország politikai és gazdasági életére.
A másik, mikor facebook Liveozott a testvérével, aki szerint a Sputnik egy jó vakcina, mindezt úgy, hogy közben meg a Momentum is kelti a bizalmatlanságot az orosz vakcinával szemben.
Vannak még más húzásai is, eddig nem ő tűnik a legügyesebb politikusnak.
Egyes vagyok megint.
Azt hozzá szeretném tenni én is, hogy a Mandiner szerintem is túloz. Minden esetben ezt csinálja ha van valaki aki politizál és nem fideszes, és tevékenysége megér egy cikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!