Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Gulyás Márton...

Ékezetes billetyűzet kérdése:

Mit szóltok Gulyás Márton mondataihoz?

Figyelt kérdés

"Míg a "legszemét-szarabbnak" gondolt NER-es vendégeink soha, semmilyen panasszal nem éltek az interjúikkal kapcsolatban, soha, semmilyen változtatási követeléssel, cenzúrával nem álltak elő az interjút követően,

addig a nem-NER oldalról többedszerre futunk bele olyan helyzetekbe, hogy el sem hiszem: adásnapon lemondott interjú (nem váratlan élethelyzet, eü okok miatt, hanem mert teleszarta a gatyáját a közélettel kapcsolatban amúgy sarkos, éles megállapításokra bármikor kapható popcsillag) hogy a legjobbat ne is említsem, amikor a legutóbbi alanyom konkrétan meg akarja vágni a már saját igényei szerint (külső helyszínen, sminkese-fodrásza, amit akarsz, berendelve) készített interjúját (!). Ráadásul olyan személyisége a magyar médiának, aki híresen kényes a szakmai integritására - csak épp képtelen ezt az őt kérdező számára is biztosítani, mert azt magasról leszarja.

Eddigi életemben dolgoztam a magyar színházi, filmes, politikai és most a média világában. Ez utóbbi minden kétséget kizáróan a legsúlyosabban fertőzött a poszt-kádárista technokrácia/elit átmentett privilégiumaitól, és fogalmam sincs hogyan kellene ezzel megküzdeni, vagy reagálni rá."

2021. márc. 31. 18:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
15%
Orbán Viktor győzni fog!
2021. márc. 31. 18:07
 2/21 anonim ***** válasza:
47%
Bocsánat, kinek a mondataihoz? Amit gondol az sem igaz. Ahányszor a szemembe hazudott, ha annyi pénzem lenne, előzném Lőrincet.
2021. márc. 31. 18:07
 3/21 anonim ***** válasza:
12%

Ellenzéki munkatársak beszélgetéseiből vélemény:

Megvette a Fidesz, megvette a NER , stb..

Ezelőtt meg azt hallgattam, hogy ő az etalon és a legjobb műsor , köztv-be is ennek kéne mennie, stb stb..

2021. márc. 31. 18:17
 4/21 anonim ***** válasza:
97%

Most akkor ez egy mocskos kommunista, vagy a rendszer ellensegeig lebuktato hos? Mi most a fideszes propaganda Gulyasrol Marcirol?

Attol meg, hogy nem fideszesek kozt is vannak gyava, az igazsagot elferditeni akaro emberek, nem legitimizalja, hogy mit muvel az orszagot kiverezteto politikai bunszovetkezet amit NER-kent emlegetnek.

2021. márc. 31. 18:18
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg forrást is linkelnél ahol ezeket a mondatokat találtad?
2021. márc. 31. 18:21
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugyanaz a Gulyás Márton, aki a youtube-on viszi a Partizánt? Mert ott határozottan megszoktam nézni néhány videóját és határozottan ki szokta fejezni csalódottságát, mikor a NER-es vendégek lemondják a vitaesteket és hasonlókat. Mondjuk igazi NER-es vendég nem is igazán megy el az ő meghívásaira, maximum fideszes érzelmű emberek, de ennyi. Szóval nem hiszem, hogy valótlanságokat mond, de nem érzem át, hogy megfelelő az összehasonlítási alapja. Mikor ment el valaha is a műsorára egy olyan kaliberű ember a fideszből, mint amekkora figurát jelent ellenzéki oldalon egy Hadházy, Schiffer, Vona? Én nem tudnék mondani.
2021. márc. 31. 18:26
 7/21 molnarmarcell21 ***** válasza:

El tudom képzelni, hogy egy NER-en kívülinek nagyobb a veszítenivalója és valóban könnyebben visszakozik, azt meg végképp el tudom képzelni, hogy minden oldalon vannak kényeskedők.

Hogy a NER-esek valóban ennyire egyenesek lennének vagy csak nyeregben érzik maguk, az már egy másik kérdés.

2021. márc. 31. 18:27
 8/21 molnarmarcell21 ***** válasza:
2021. márc. 31. 18:28
 9/21 anonim ***** válasza:
Mi is a kerdes valojaban? Vagy csak fikazni kell valakit? Fikazzunk! :)))
2021. márc. 31. 19:09
 10/21 anonim ***** válasza:
mikor és hol mondta?
2021. márc. 31. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!