Mit szóltok Gulyás Márton mondataihoz?
"Míg a "legszemét-szarabbnak" gondolt NER-es vendégeink soha, semmilyen panasszal nem éltek az interjúikkal kapcsolatban, soha, semmilyen változtatási követeléssel, cenzúrával nem álltak elő az interjút követően,
addig a nem-NER oldalról többedszerre futunk bele olyan helyzetekbe, hogy el sem hiszem: adásnapon lemondott interjú (nem váratlan élethelyzet, eü okok miatt, hanem mert teleszarta a gatyáját a közélettel kapcsolatban amúgy sarkos, éles megállapításokra bármikor kapható popcsillag) hogy a legjobbat ne is említsem, amikor a legutóbbi alanyom konkrétan meg akarja vágni a már saját igényei szerint (külső helyszínen, sminkese-fodrásza, amit akarsz, berendelve) készített interjúját (!). Ráadásul olyan személyisége a magyar médiának, aki híresen kényes a szakmai integritására - csak épp képtelen ezt az őt kérdező számára is biztosítani, mert azt magasról leszarja.
Eddigi életemben dolgoztam a magyar színházi, filmes, politikai és most a média világában. Ez utóbbi minden kétséget kizáróan a legsúlyosabban fertőzött a poszt-kádárista technokrácia/elit átmentett privilégiumaitól, és fogalmam sincs hogyan kellene ezzel megküzdeni, vagy reagálni rá."
Ellenzéki munkatársak beszélgetéseiből vélemény:
Megvette a Fidesz, megvette a NER , stb..
Ezelőtt meg azt hallgattam, hogy ő az etalon és a legjobb műsor , köztv-be is ennek kéne mennie, stb stb..
Most akkor ez egy mocskos kommunista, vagy a rendszer ellensegeig lebuktato hos? Mi most a fideszes propaganda Gulyasrol Marcirol?
Attol meg, hogy nem fideszesek kozt is vannak gyava, az igazsagot elferditeni akaro emberek, nem legitimizalja, hogy mit muvel az orszagot kiverezteto politikai bunszovetkezet amit NER-kent emlegetnek.
El tudom képzelni, hogy egy NER-en kívülinek nagyobb a veszítenivalója és valóban könnyebben visszakozik, azt meg végképp el tudom képzelni, hogy minden oldalon vannak kényeskedők.
Hogy a NER-esek valóban ennyire egyenesek lennének vagy csak nyeregben érzik maguk, az már egy másik kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!