Más is hitte már azt, hogy Gulyás Márton és Fekete-Győr András egy személy?
Figyelt kérdés
Èn eddig azt hittem, hogy a két személy egy és ugyanaz és még gondoltam is magamban, hogy a Momentum elnökeként hogy képes valaki egy YouTube csatornát fenntartani (Partizán).2021. jan. 6. 10:50
1/8 anonim válasza:
Nincs sok különbség köztük szellemileg, az már biztos.
De nem azonosak.
2/8 anonim válasza:
Engem is megkavart, főleg mert a Momentum középre húzó párt, míg a Partizán elég nyíltan balos.
Annyira kevés szakállas faszi van az országban, nem csoda, hogy összekeverik őket.
3/8 Molyember válasza:
Ha ezt a két embert összekeverted, akkor gondolom, te is csak Novák Katalin legutóbbi hülyeségénél jöttél rá, hogy ő nem a Varga Judit.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, azt a két nőt nem kevertem össze, de ez a két pasas még kinézetre is hasonlít egymásra, nemcsak politikai hovatartozás tekintetében. De tök durva volt, hogy évekig így néztem interjúkat stb., hogy azt sem tudom, hogy ki beszél.
2021. jan. 6. 11:43
5/8 anonim válasza:
Nem ugyanazok, de valahol mégis 👎👎
6/8 anonim válasza:
Van ez így.
Én valamelyik reggel a sz-romat kevertem össze orbánnal, annyira egyformák voltak.
7/8 anonim válasza:
6# hát ez érdekes, mert én meg valamelyik reggel Téged kevertelek össze a sz@rommal, olyan egyformák vagytok...🤔😂
8/8 anonim válasza:
Őszintén ez olyan mint Lenin a Mikulás...(no offense)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!