Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Gulyás Márton...

Ékezetes billetyűzet kérdése:

Mit szóltok Gulyás Márton mondataihoz?

Figyelt kérdés

"Míg a "legszemét-szarabbnak" gondolt NER-es vendégeink soha, semmilyen panasszal nem éltek az interjúikkal kapcsolatban, soha, semmilyen változtatási követeléssel, cenzúrával nem álltak elő az interjút követően,

addig a nem-NER oldalról többedszerre futunk bele olyan helyzetekbe, hogy el sem hiszem: adásnapon lemondott interjú (nem váratlan élethelyzet, eü okok miatt, hanem mert teleszarta a gatyáját a közélettel kapcsolatban amúgy sarkos, éles megállapításokra bármikor kapható popcsillag) hogy a legjobbat ne is említsem, amikor a legutóbbi alanyom konkrétan meg akarja vágni a már saját igényei szerint (külső helyszínen, sminkese-fodrásza, amit akarsz, berendelve) készített interjúját (!). Ráadásul olyan személyisége a magyar médiának, aki híresen kényes a szakmai integritására - csak épp képtelen ezt az őt kérdező számára is biztosítani, mert azt magasról leszarja.

Eddigi életemben dolgoztam a magyar színházi, filmes, politikai és most a média világában. Ez utóbbi minden kétséget kizáróan a legsúlyosabban fertőzött a poszt-kádárista technokrácia/elit átmentett privilégiumaitól, és fogalmam sincs hogyan kellene ezzel megküzdeni, vagy reagálni rá."

2021. márc. 31. 18:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ez nem valami fideszes alákamuzó oldal, 8-as?

Mert nekem ez olyasminek tűnik.

Gulyás a YouTubeon mondana-írna a vidi alá ilyesmit, szerintem.

2021. márc. 31. 19:12
 12/21 anonim ***** válasza:

Olvasgasd el ennek a tumbexes slejmshownak más postjait:

"Egyszerűen elegem van: nem elég, hogy folyamatosan ki van téve az ember a lebukás veszélyének, hogy állandóan fürkészik a kormányzati bértollnokok, de még a sajátjai sem hagynak neki békét - soha. Megbeszéltem Gyuri bával: egy dolga van, utalni mint a katonatisztnek, heti rendszerességgel. Ehhez képest szerda reggel van, és egy vasam sincs! Hétfön kellett volna érkeznie a transzfernek, és rendben - ha sékelben is kerül kifizetésre a most esedékes pénzösszeg (amit mondjuk direkt kértem, hogy ne így legyen, mert szarul váltják) de még akkor is meg kellett volna érkeznie a Szent Földről mostanra."

Nyilvánvalóan kamu, gondolom az eredeti Slejm lejáratására jött létre.

De persze mindennek ellenére a 888, a Pesti Srácok, a Mandiner, a Vadhajtások és még mások simán lehozták, mint hiteles forrás, hivatkozással, mindennel együtt - miközben messziről süt róla, hogy ez valami kamublog. Most van ennyire ostobák ezek alapok - amit nem feltételezek -, vagy ennyire ostobának nézik az olvasóikat. Lehet találgatni...

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. márc. 31. 20:09
 13/21 molnarmarcell21 ***** válasza:
Áh, bocsi, nem ismerem a tumblr-t, erre ráfutottam és simán elhittem :D
2021. márc. 31. 20:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Még csak nem is a Tumblr, hanem a Tumbex...
2021. márc. 31. 20:27
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora gyökerek lettek ezek a fideszesek...ráadásul az adónkból vannak fizetve, hogy itt hazudozzanak. Remek! 👏
2021. márc. 31. 20:30
 16/21 A kérdező kommentje:

[link]

Nézzétek meg az első posztot okostojások :) Ha lejjebb görgettek, az általam idézett mondatokat is megtaláljátok.

Fáj az igazság? Szégyen, hogy ekkor is inkább elhitetitek magatokkal, hogy a 888, pestisrácok, mandiner és a vadhajtások hazudik.

Gondolkodjatok!

2021. márc. 31. 20:30
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az egész bolygó szégyenei vagytok, kérdező, a fideszes csürhéddel együtt. Azért a marék pénzért minden tiszességről lemondást...szerintem ennél már nincs lejjebb.
2021. márc. 31. 20:35
 18/21 molnarmarcell21 ***** válasza:
Meddig kell lejjebb görgetni? Már a tavaly szeptemberi posztoknál járok, de még nincs meg.
2021. márc. 31. 20:47
 19/21 A kérdező kommentje:

Látom most hogy kiderült, hogy tényleg Marci mondta ezeket, jön a személyeskedés inkább :D

Az érveitek elfogytak.

Azért válaszoljatok még egy kérdésre: a függetlenobjektív médiumaitoknak miért addig számít a Marci véleménye, amíg Orbánt és a Fideszt szidja? Amint már a saját holdudvarát kritizálja, a független média hallgat, mint a sír.

Hogy lehet ez? Így aztán persze, hogy nem jutnak el a hírek hozzátok...

2021. márc. 31. 20:48
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, neked tényleg nem tűnik fel, hogy ennek az oldalnak semmi köze nincs Gulyás Mártonhoz, vagy szándékosan trollkodsz?

Amúgy a Slejm mint műsor, 3 éve megszűnt.

2021. márc. 31. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!