A balliberális erők miért eröltetik az SZFE ügyet?
Szerintem ideje lenne továbblépni és mással támadni, mivel ezzel az üggyel nem sikerült fogást találniuk a kormányon. Kb senkit nem érdekel a megmaradt baloldali belterjes szubkultúra vergődése a globalizáció valamint az ezzel szembe menő nacionalizmus árnyékában.
Közbe vannak sokkal nagyobb problémák is. Ilyen az amazonifikáció következtében szükülő munkaerőpiac, a férfiak és nők között kapcsolatot tönkretevő közösségi média, valamint a mindezen folyamatokat felgyorsító értelmetlen lezárások.
Azért, mert az SZFE a liberálisok egyik gyűjtőhelye.Az ő szavazóikat termeli ki azaz intézmény.
Ne aggódj, ha mondjuk az Óbudai lenne az SZFE helyén, kb letojnák.
Az ide írogató fideszesek láthatóan a kádári világot szeretik, ahol a hatalom eltávolítja azokat, akik kritikusak vele, és hűséges csatlósokat tesz mindenhova.
Ezért volt a rendszerváltás? Nem lehet helye annak, aki kritikus a hatalommal szemben?
6#
Karácsony is leváltotta az összes önkormányzati cég vezetését, amikor átvette a főpolgármesterséget.
Erről ennyit, így működik a politika.
Az SZFE meg tényleg egy belterjes intézmény, magukat elitklubnak képzelik.
Szégyenletes, hogy ilyen betegesen ostoba emberek vannak ezen a fórumon.
A kérdésre válaszolva, egyrészt nem "balliberális erők erőltetik", hanem a kormánykritikus hangok. Egy normálisan működő országban fel sem merülne egy egyetem ilyen aljas privatizációja. Főleg úgy, hogy az az adott szakterületen a legnevesebb az adott intézmény.
(És mielőtt jönne a szokásos libernyákozás, jómagam is konzervatív vagyok, csak nem fogyasztom gátlástalan módon Bohár Dánielt és az M1-et.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!