Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz hogy Gulyás...

Mit szóltok ahhoz hogy Gulyás Mártonék filmje leleplezte az SZFE tüntetők valódi szándékait?

Figyelt kérdés

Nyilvánosságra került a Gulyás Mártonék által készített film az SZFE-s egyetemfoglalásról és abban jól látható, hogy nem egy spontán akció volt hanem hogy sokkal korábban megszervezték. Ahogy az is kiderült, hogy egyáltalán nem akartak megegyezni, szándékosan akarták addig provokálni az egyetem új vezetését, amíg erőszakkal lépnek fel ellenük és kifejezetten politikai akció volt az egész.

Mi a véleményetek erről?

A filmet itt lehet megnézni:

https://www.youtube.com/watch?v=nVAxLnZIzgY

2021. ápr. 4. 01:15
A kérdező szavazást indított:
A film torzít, Gulyásék nem a valóságot mutatták meg.
A film szerint tényleg szervezett akció volt, de hát a fiatalok ilyenek, igazuk volt.
Valóban nem volt politikamentes a tüntetés, de manapság nem is lehet más egy ilyen akció.
Lebuktak, megpróbálták becsapni az embereket.
Ez a balliberálisok egy újabb őszödi beszéde, szégyen.
22 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Jól tették. De a komcsik (fidesz) sem hülyék annyira, tudták hogy nem szabad erőszakkal fellépni mert akkor kiborulhat a bili.
2021. ápr. 4. 01:43
 2/12 anonim ***** válasza:
31%

Bocsánat, hogy a film megnézése nélkül írok.

Nekem eleve gyanúsak voltak ezek az emberek, szóval bármit is állít róluk Gulyás, én azt elhiszem. A színművészetet eleve csak egy pénznyelőnek tartom, és szerintem az államnak igenis van beleszólása abba, hogy mit tanítsanak egy egyetemen. Az már más kérdés, hogy az Orbán vezette állam csakis károsan tudna egy ilyen kérdésben dönteni.

2021. ápr. 4. 01:55
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

Ez úgy hangzik megint, mintha az, amit a Fidesz és tsi. tesznek/tettek hasonló cselekedeteket, azok szent kötelességek lettek volna, azt mindenféleképpen meg lehetett/kellett tenniük, míg, ha más tesz lépést, akkor az csak a Sátán, az ördög cselekedete lenne.

Ugyanúgy szervezett volt minden, pl. 2006-ban is...

2021. ápr. 4. 07:23
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
"Sok hűhó semmiért!"
2021. ápr. 4. 08:29
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

Addig is "farkakat vernek" a színpadon....

Ez a művészet!

2021. ápr. 4. 08:35
 6/12 A kérdező kommentje:

#3 Ezt hogy érted?

2006-ban egy politkai megmozdulás volt az őszödi beszéd miatt akarták hogy lemondjon az a miniszterelnök, aki maga mondta el hogy hazugsággal, csalással nyerte meg a választást és lett miniszterelnök.

Az SZFE tüntetésen pedig végig azt hazudták hogy semmi közük a pártpolitikához és spontán akció volt.

Erre kiderült, hogy előre szervezték az egészet már hónapokkal korábban, kifejezetten balliberális politikusokkal együtt, és nem is a diákok kezdeményezték, hanem aktívan benne voltak az oktatók, a régi vezetés.

2021. ápr. 4. 09:24
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem eddig is teljesen világos volt hogy ez egy szervezett akció volt. Szervezetlenül hogy lehetett volna megvalósítani? Az részben egyébként igaz, hogy nem akartak velük megegyezni, de ha megnézed az érveiket, akkor teljesen világos miért is nem akartak megegyezni. Nagyon jól alá tudták támasztani.
2021. ápr. 4. 09:57
 8/12 A kérdező kommentje:
#7 Mire gondolsz?
2021. ápr. 4. 10:03
 9/12 anonim ***** válasza:
37%
Ez, egy provokáció, a libsi pártok részéről.
2021. ápr. 12. 10:33
 10/12 A kérdező kommentje:

#9 Igen, szerintem is. Azt nem értem, hogy ez miért nem zavarja a szavazóikat. Általánosságban is sokkal kisebb a visszhangja, mint amilyen fontosságú.

Talán itt mutatkozik meg az, hogy valójában a jobboldaliak nem ugranak minden provokációra, még akkor sem kezdenek el kiabálni ha egyértelmű lesz valami hazugság (szerintem megszoktuk, hogy a ballibektől ez várható) - míg a másik oldalon azonnal hatalmas hangzavar van minden kis ügyre.

2021. ápr. 12. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!