Mit szóltok ahhoz hogy Gulyás Mártonék filmje leleplezte az SZFE tüntetők valódi szándékait?
Figyelt kérdés
Nyilvánosságra került a Gulyás Mártonék által készített film az SZFE-s egyetemfoglalásról és abban jól látható, hogy nem egy spontán akció volt hanem hogy sokkal korábban megszervezték. Ahogy az is kiderült, hogy egyáltalán nem akartak megegyezni, szándékosan akarták addig provokálni az egyetem új vezetését, amíg erőszakkal lépnek fel ellenük és kifejezetten politikai akció volt az egész.
Mi a véleményetek erről?
A filmet itt lehet megnézni:
https://www.youtube.com/watch?v=nVAxLnZIzgY
2021. ápr. 4. 01:15
12/12 anonim válasza:
Úristen, ilyen kérdések tényleg léteznek?:D Én ott végeztem és soha nem volt előtte szervezkedés, az osztályom teljesen normális volt és ma már mind díjnyertes alkotók. Akinek fogalma nincs erről a világról és ismerőse sem onnan, az nem tudom, miért talál ki ennyi marhaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!