Most, hogy a DK és az MSZP összefogtak a liberálisokkal és a kisnyilasokkal, mi lesz a valódi baloldali szavazókkal, kire tudnak szavazni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 16:17
1/10 anonim válasza:
Táncsics Radikális Balpárt
ISZOMM
2/10 anonim válasza:
azok a liberálisok akik benne vannak az összefogásban inkább jogilag liberálisok. nincs az összefogásban libertárius párt. Aki meg tényleg baloldali annak a következő 4 évre megteszi az összefogás is mert sokkal baloldalibb még így is mint a fidesz
3/10 anonim válasza:
Az mszp-t talán utoljára Horn idejében lehetett valódi baloldalisággal megvádolni.
4/10 Alex Fly válasza:
Most már ők is tudnak kire szavazni, hiszen a fidesszel szemben van egy olyan erő, amely ha kormányra kerül, akkor nem lesz a baloldaliság bűncselekménnyé nyilvánítva.
5/10 anonim válasza:
Miről hazudsz már megint, Sanyi? Fejtsd ki ezt a bűncselekménnyé nyilvánítást, vagy elég egy paragrafus, én is kiguglizom.
6/10 anonim válasza:
Kisnyilasokkal?
A MiHazánk is belépett az összefogásba? XDXDXD
7/10 Alex Fly válasza:
@5: még mindig nem vagyok fideszes, hogy hazudjak. Meg olyan idióta sem, hogy azt akarjam kiguglizni, milyen elmebeteg őrültségből fognak ezek a szarháziak akár holnapra törvényt csinálni...
8/10 anonim válasza:
Szóval hazudtál, Sanyi. Egészen rászoktál.
9/10 Alex Fly válasza:
@8: mondom nem vagyok fideszes. Mit hazudsz?
10/10 anonim válasza:
Azt tudom hogy kire nem fognak szavazni:a rezsimre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!