Ha valóban még legalább 5 év amire VALÓDI nyitás lesz, akkor hogyan fogják kárpótolni a fiataloktól az ellopott legszebb éveiket?
Tegnap olvastam, hogy a légi társaságok is 2026-2027-ben terveznek leghamarabb újranyitni. Szóval ez nem egy légből kapott kérdés.
Lesznek "nyitások" most is, meg mindig. De kb. ilyenek, hogy na jó most nyárra kinyithatnak a fodrászok, és az éttermek is azzal a feltétellel, hogy csak egymástól 10 méterre ülhetnek emberek, és maszkot csak akkor lehet lejjebb tolni ha élelmiszert tömsz a szájüregedbe, megrágni már maszk mögött szabad csak.
Kicsit kiparodizálva, de ilyen nyitások lesznek, azok is csak 1-1 hónapig.
De ez nem sokat segít azokon akik most élnék a legszebb tizen vagy huszon éves éveiket, esetleg kamaszok. Azoktól ezeket az éveket, amik pótolhatatlanok - nem olyanok mint a nyugdíjas öreg évek - ellopják.
Hogyan lesz ez később hatással rájuk?
Istenem, de szánalmas egy kérdés :)
Mit kéne kárpótolni? Én is fiatal vagyok, nem járok a jelenlegi helyzetben kocsmába, nem járok clubokba, hanem megyünk haverokkal kirándulni, piálunk otthon, van, hogy 4-5 fős házibuliban, van, hogy webcam party, eljárok futni, biciklizni, van hobbim (3d nyomtatás, modellezés), egyáltalán nincs elvéve a fiatalságom.
Valahol egyet értek a 2-essel, akik pl. Szíriában az elmúlt 10 évben voltak gyerekek, azokat ki fogja kárpótolni, hogy a gyilkolásban, bombázásokban, halál árnyékában nőttek fel, egy életre megnyomorítva? Hasonlítsd össze a kettőt.
8-as, jó, mi számít fiatalnak, 24 vagyok :)
Mondjuk akinek az az élete és a fiatalsága, hogy egy héten 3-4x kocsmázik, meg táncikálni jár clubokba, na azoknak tényleg el van véve a fiatalsága :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!