Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Egyetértesz a kormány mai...

Egyetértesz a kormány mai -döntésével? Ha nem, akkor szerinted mi lenne a helyes döntés a vírus megfékezésére?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, jobb döntést nem hozhatott volna a kormány, mert ha nem zárnának be most mindent, akkor még több fertőzött és halott lenne, ami még nagyobb hisztit váltana ki az emberekből!

Nekem is rossz, mert lehet, hogy kényszerszbadságra küld mindket a munkahelyem, de úgy gondolom, másképp nem lehet lelassítani a vírus terjedését, amíg nincs elegendő ember beoltva!

Ez a helyzet, hogy áll a gazdaság, az ellenzéken kívül senkinek sem jó!

Nekik nagyon jó helyzet, mert most végre majd tudják mivel támadni a kormányt a választásokig, és ilyenkor a legkönnyebb azt mondani, hogy: "Nem így kellett volna csinálni! Én jobban csináltam volna!"

2021. márc. 4. 20:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
A rezsim ámokfutásán,pénzszórásán kívül nincs semmi amit meg kell fékezni.
2021. márc. 4. 20:29
 2/24 anonim ***** válasza:
59%
Egyetértek.
2021. márc. 4. 20:30
 3/24 anonim ***** válasza:
87%

Én ebben a kérdésben is a szegregációt támogatom.

Azokat kell védeni, jelen esetben elszeparálni az oltásig, akik veszélyeztetettek.

Nyilván, valamiféle járványintézkedésekre,korlátozásokra szükség van, de ilyenekre, amiket ma vezettek be, nem.

2021. márc. 4. 20:30
 4/24 anonim ***** válasza:
43%
Egyetértek. Csak elkéstek vele.
2021. márc. 4. 20:31
 5/24 anonim ***** válasza:
46%
Nem. Mivel nincs járvány, és amúgy is egy nátháról van szó, minden intézkedés felesleges és káros.
2021. márc. 4. 20:36
 6/24 anonim ***** válasza:
47%
Nem, nagyon nem értek egyet vele, így csak még jobban tönkreverik az országot.
2021. márc. 4. 20:47
 7/24 anonim ***** válasza:
25%

Azért nagyon kemény, hogy mennyi vírustagadó van az oldalon. Légyszi ne terjesszétek, mert borzasztó káros.

Ceterum censeo Dobrev Klárát sajnos ki kellene végezni. :(

2021. márc. 4. 20:47
 8/24 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

Teljes nyitás, egyéni felelősségvállalás.

2021. márc. 4. 20:50
 9/24 anonim ***** válasza:
63%
#8. Értelmezhetetlen az egyéni felelősségvállalás, ha egyszer nem csak te fertőződhetsz meg, de másokat is megfertőzhetsz.
2021. márc. 4. 20:51
 10/24 anonim ***** válasza:
55%
#9 Influenzaszezonban is egyéni felelősségvállalás van, pedig az sokkal komolyabb betegség, mint a covid.
2021. márc. 4. 20:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!