A Fideszre kell szavazni? Vagy a Tiszára kell szavazni?
A fenti kérdés melyik részét KÉRDŐJELEZED MEG leginkább / melyik részével nem értesz egyet a leginkább??
1) A Fideszre KELL szavazni- azaz ezzel nem értek egyet, mert: valóban a Fidesz kormány a legjobb/ legkisebb rossz választás Magyarországnak??
2) A Tiszára KELL szavazni- azaz ezzel nem értek egyet, mert: valóban a Tisza kormány a legjobb/ legkisebb rossz választás Magyarországnak??
3) A Fideszre VAGY a Tiszára KELL szavazni- azaz ezzel nem értek egyet, mert: bármelyik más pártra szavazni biztosan rossz vagy értelmetlen dolog??
4) KELL szavazni- azaz ezzel nem értek egyet, mert: Valóban a szavazás a legjobb módja a népnek az érdekeinek a képviseletére, érdekeinek érvényesítésére az országban??
5) SZAVAZNI- azaz ezzel nem értek egyet, mert: van-e a pártok közt VALÓDI VÁLASZTÉK, akik valóban eltérnek egymástól, akik tényleg a saját politikájukat képviselik; vagy esetleg mind ugyanazt (az esetleg háttérből irányított) politikai irányvonalat képviselik, csak eltérő arculattal, kommunikációval??
Senkire sem kell.
Viszont GONDOLKODNI IS KELL.
Egy félnótás háború pártit, aki meg akar szüntetni minden szociális vívmányt, minden fejlesztést...
3,4,
Értem én, de nem a kérdésre válaszoltatok.
Mert nem az volt a kérdés, hogy kit/mit kell támogatni, hanem az, hogy kit/mit támogatni a legrosszabb/ legértelmetlenebb!
Az MHM-re kell szavazni! 😍 Ha valaki változást akar. Egyébként: Ilyen, hogy TISZA párt, az nem is létezik. Van Magyar Péter, akinek az összes felmenője a Kádár-rendszer kegyeltje volt. Meg van a FIDESZ, ami gyakorlatilag a Kádár-rendszert viszi tovább…
Tudom, hogy sokan szerették, de nekem nagyon nem tetszett az a rendszer, és ma sem tetszik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!