Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Egyetértesz a kormány mai...

Egyetértesz a kormány mai -döntésével? Ha nem, akkor szerinted mi lenne a helyes döntés a vírus megfékezésére?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, jobb döntést nem hozhatott volna a kormány, mert ha nem zárnának be most mindent, akkor még több fertőzött és halott lenne, ami még nagyobb hisztit váltana ki az emberekből!

Nekem is rossz, mert lehet, hogy kényszerszbadságra küld mindket a munkahelyem, de úgy gondolom, másképp nem lehet lelassítani a vírus terjedését, amíg nincs elegendő ember beoltva!

Ez a helyzet, hogy áll a gazdaság, az ellenzéken kívül senkinek sem jó!

Nekik nagyon jó helyzet, mert most végre majd tudják mivel támadni a kormányt a választásokig, és ilyenkor a legkönnyebb azt mondani, hogy: "Nem így kellett volna csinálni! Én jobban csináltam volna!"

2021. márc. 4. 20:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
#19. Jaj, menjetek már a picsába ezekkel. :DD
2021. márc. 4. 21:11
 22/24 anonim ***** válasza:
#20 a svédeknél a lakosság 80-90 százaléka a déli részen él, szóval hasonló a népsűrűség ott is.
2021. márc. 4. 21:12
 23/24 anonim ***** válasza:
73%
Orbán Viktor a helyes döntés!
2021. márc. 4. 21:18
 24/24 anonim ***** válasza:

"Türkmenisztánt engedjük el, mert az, hogy az elnök betiltja, hogy a covidról beszéljenek az non-sense."

Épp ellenkezőleg, a legbölcsebb döntés, amit egy világhiszti idején tehet egy vezető. A pánikkeltés okozza a legnagyobb kárt, aminek így lehet elejét venni. Egy nátháról egyébként sem érdemes sokat beszélni.

"Mexikóban eddig 188 ezren haltak meg covidban."

Igen, azaz a lakosság 0,15%-a. Magyarországon a lakosság 0,16%-a. Szóval miről beszélünk?

"Svédországban most múltkor néztem utána, hogy szintén vannak korlátozások, bár kevésbé szigorúak, de így is van 13 ezer halott. Valsz a ritkán lakottság miatt ússzák meg ilyen jól."

Szintén kevesebb halott, mint Magyarországon, és a 22-es már leírta, hogy hasonló a népsűrűség.

2021. márc. 5. 08:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!