Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mely ellenzéki pártokkal...

Mely ellenzéki pártokkal lenne hajlandó koalícióra lépni a Tisza párt annak érdekében, hogy esetlegesen kormányt tudjanak alakítani?

Figyelt kérdés

febr. 19. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Ha ezen múlna, akkor szerintem bármelyikkel.
febr. 19. 09:04
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Magyar Péter a hatalomért bárkivel koalícióre lépne, ez nem kérdés. Mondjuk a Fidesz reálisabb opció, mint pl egy parlamenten kívüli Momentum.
febr. 19. 09:05
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 Ezek szerint a DK-val is?
febr. 19. 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3: Szerinted kihagynák a kormányalakítás lehetőségét és még 4 évig várnának? Biztos, hogy nem.
febr. 19. 09:15
 5/6 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem MH, és ez lenne az ország érdeke is. Nagyon közel állnak ideológiailag, jót akarnak, csak a módszereik mások. Pl. a Tisza felemelné a cigány gyerekeket külön foglalkozva velük, az MH külön tanítaná a problémásakat, ez elég hasonló eredményre vezethetne. Lényeg, hogy az embereket nézik, nem akarnak korrupciót, és ez óriási fejlődést hozna.
febr. 19. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
5 vagyok, nem lennének nagy nézeteltérések. Inkább szimbolikus ügyekbem pl. Lmbtq. Míg a balos pártok ezerrel lopni akarnának, rombolni, hamar felbomlana a koalíció. Egy bárány és egy farkas beszélné meg, mi legyen a vacsora.
febr. 19. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!