Most komolyan csak 107 ezer forint jelenleg a minimálbér?
Figyelt kérdés
Amit nettóban mert azt kapjuk. Hiába hangoztatják hogy 160 ezer a minimálbér , ebből rengeteg megy az államnak , és marad az embereknek 107 ezer nettó minimálbér. Most komolyan ennyi mire elég???? Rabszolgaság. És minek kell ilyen rengeteget 50-60 ezret az államnak lenyúlnia? Bezzeg ezt nem tudják mondogatni hogy valójában 107 ezer a minimálbér amit az emberek kapnak. És valljuk be rengeteg munkahely minimálbéres...2021. jan. 24. 10:23
11/55 A kérdező kommentje:
A normális az lenne ha legalább 170 ezer minimálbért kapnának az emberek. 107 ezer minimálbérből hogy a francba lehet megélni egy embernek? Tegyük fel van saját háza,egyedül él , de még akkor is rohadt kevés ez a 107 ezer forint. Az állam meg nyúlja is le a minimálbér jelentős részét. Rabszolga ország.
2021. jan. 24. 11:03
12/55 A kérdező kommentje:
És itt a Tiszántúlon élek nem Budapest meg Dunántúl.
2021. jan. 24. 11:05
13/55 anonim válasza:
Tettél bármit is azért hogy jobban keress mint a minimálbér? Gondolom nem akkor meg nem tudom milyen jogon hőbörögsz.
14/55 anonim válasza:
Tegyél ellene, hogy a minimálbért kapd. Ennyi... Vagy erről is a gonosz Orbán tehet, hogy nem tanulsz/tanultál?
15/55 anonim válasza:
"Tettél bármit is azért hogy jobban keress mint a minimálbér? "
demagóg szar duma. És aki TETT és mégis minimált vagy alig többet kap, annak milyen dumát tartogatsz?
Pl annak aki 5 évet tanult az egyetemen, és a diplomás kezdőbére 135.000 nettó annak mit mondasz-hogy nem tett semmit?
Hát tett. És?
16/55 anonim válasza:
Mennyit kap egy tanár egy szoc ágazati dolgozó egy rezidens stb stb stb -minimálnál alig többet. És egyetemet végzettek.
17/55 anonim válasza:
demagóg szar duma.
Aki diplomával 135e nettó kezdőbérrel indul, az pontosan tudhatta már az egyetemi beiratkozása pillanatában hogy aza terüelt ilyen szarul fizet. Senki nem kényszerítette hogy azt tanulja. :)
18/55 anonim válasza:
Így van. Mindenki tudja, hogy a tanárok szarul keresnek mégis jelentkeznek tanár szakra hallgatók. Meg az ilyen tökömtudja haszontalan szakoknál mit kell csodálkozni? Nincs kereslet rá, vagy ha van is az is minimálbért adja.
19/55 anonim válasza:
Egyébként tök vicces, hogy mindig a tanárokra hivatkoznak, mert én elég sok helyen tanultam, így sok tanárral találkoztam, és egyiken sem látszott az a fú de nagy mélynyomor.
20/55 anonim válasza:
Ez a kezdő tanárokra vonatkozik. Később (40-50 éves korra) már elfogatható fizetést tudnak összekaparni. De kezdőként szinte semmit nem kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!