Hogy lehetséges, hogy anno mindenből szín ötös voltam, most meg egy minimálbér alatti senki vagyok, aki a saját érdekeit se képes érvényesíteni semmilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
2018. jún. 17. 22:13
1/10 anonim válasza:
Ez jellemző a szín 5-ösökre. Általában a 3,5-4,5-ös átlagú tanulmányi eredménnyel rendelkező diákok viszik a legtöbbre.
2/10 anonim válasza:
Hát most mondjam, hogy az iskolában nem az életre nevelnek? Jó, mondom.
3/10 anonim válasza:
2es jól mondja. A lexikális tudás nem sokat ér, ha nem tudod használni. Márpedig arra nem tanítanak meg :/
Mindenképp azt javasolnám, hogy tanulj tovább, a nagy magolóképességed miatt egyetemen, olyan vonalon, ami érdekel téged! És mindenképp részesítsd előnyben azt, aminél van lehetőség duális képzésre. Nameg persze azt is, ami jól is fizetne aztán 🙂
Persze copás a sok gyaxi, de neked szükséged van rá 😃
4/10 anonim válasza:
Bill Gates állítólag nem volt jó matekból, aztán látjuk, hol tart most, igaz? Nem az osztályzatokon múlik, hogy ki mit ér el az életben.
5/10 anonim válasza:
Én mindig ötös voltam mindenből és most egy gazdasági és egy infos diplomával tök jól fizető állásom van egy banknál, úgyhogy azért kivételek is akadnak.
6/10 anonim válasza:
Van az a mondás, hogy "Nem az iskolának tanulsz, hanem az életnek.". Kiterjesztve: nem az iskolától tanulsz, hanem az élettől.
7/10 anonim válasza:
Azért ez nem igaz, mert egy jól fizető állást nem adnak oda neked ha azt mondod, én nem tanultam az iskolában, de az életben sok mindent pótoltam.
8/10 anonim válasza:
Inkább azt mondanám, nem elég csak a tanulás, kell hozzá egyfajta jellem, személyiség és természet/a 3 nem ugyanaz/hogy sikeresek legyünk az életben. És nagy adag szerencse is.Ahogy mondják:jókor legyél jó helyen.
9/10 anonim válasza:
Én majdnem kitűnőre érettsegiztem (a törim lett 4-es) és soha, egyik munkahelyen sem kérdezték meg, hogy milyen volt a tanulmányi átlagom. :D az sem érdekel senkit, ha kettessel bukdácsoltad végig azt a 4 évet. Maximum továbbtalnulásnál számít, de nem kapsz nettó 300.000 forint fizetést csak mert ötös voltál matekból.
10/10 anonim válasza:
nekem 3x kellett sulit valtanom a 4 ev alatt anno gimiben, mert meghuztak toribol, magyarbol es tesibol
a tobbibol atmentem kettessel
vallalkozo lettem, havi 1 milla korul keresek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!