Melyik politikai rendszer elve az egyenlőség?
Figyelt kérdés
Ha van ilyen, melyik az a politikai rendszer, párt aminek célja az egyenlőség?2020. dec. 25. 01:16
31/34 anonim válasza:
"Kábé egy hónapja jelentették be, hogy felszámolták az abszolút szegénységet"
És ezt ki jelentette be? Az a kommunista párt, aki újgúrokat tart koncentrációs táborokban? Az a kommunista párt, aki terrorban tartja Tajvant? Az a kommunista párt, ami ipari méretekben rabolja a szellemi tulajdont a világ cégeitől a kínai piacon való részvételért cserébe?
Mert ha ők jelentették be, akkor természetesen elhiszem. :D
32/34 anonim válasza:
@31 Igen. Most akkor az az USA is mindenben hazudik, aki két évente indít egy értelmetlen proxy-háborút, fél évente megpuccsol egy választott dél-amerikai vezetőt, valamint százával legyilkoltat civileket drónokkal?
33/34 anonim válasza:
Igen. Az USA sem angyal. Senki nem az, de ezzel nem bizonyítottad az igazad.
Én azt mondtam, hogy nincsen olyan, hogy nem farkastörvények uralkodnak, TEHÁT HOGY MINDENKI HAZUDIK.
Ebben benne van az USA, Kína, mindenki.
34/34 anonim válasza:
Megkerülöd az, hogy nincsen igazad azzal, hogy mondasz valamit, amit én nem mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!