Melyik pártok támogatják a melegek jogait?
Azon belül is a házasságot, gyermekvállalást és ugyanazokat a jokogat amik a heteroszexuálisoknak 'járnak'? (=egyenlő jogokat mindenkinek)
Nem kérek megjegyzéseket, csak a kérdésemre a választ, vagy semmit. Köszönöm.
-LMP
-Korszakváltó Bajnai párt, de ebben nem vagyok biztos
-MSZP , ebben sem vagyok biztos
"igen, a demokraták.
#2: azt ugye tudod, hogy az Istenkéd nem létezik? Az erkölcsöd meg különösen vicces annak fényében, hogy a fajtád mindenki megölni meg elüldözni akar, aki nem ti vagytok :DDD"
Demokraták , ugyan.Ezek?
Na ne hülyéskedj.
Épp ti akarjátok ezt csinálni.
Az a fajta lehetsz aki addig ütne egy szivárvány színű korbáccsal egy embert míg "szabadelvű" hiper toleráns , minden imádó nem lesz.
Ti akarjátok ráerőltetni az emberekre erőszakkal már provokáló módon ,hogy mindent tolerálni , elfogadni...stb..stb
Nem kell és nem is szabad mindent elfogadni meg tolerálni.Ez egy hülyeség.
Nem is ismersz.
Templomot csak kívülről láttam és a melegekkel sincs bajom ,de a házasságot , örökbefogadást nem támogatom.
A vallásnak nem tulajdonítok nagy jelentőséget
Szóval ezt buktad.
Amint mondtam , van amit kell tolerálni és van amit nem lehet.
Ellenzem a homofóbiát , de nem támogatom a homoszexualitás és nem hagyományos családmodell törvényszerű propagandáját.
Nem tartom a homoszexuálisokat a társadalomra nézve veszélyesnek ,vannak sokkal veszélyesebb dolgok.
És attól ugyan mi baj lesz, ha a melegek házasodhatnak? Kitör a harmadik világháború? Globális felmelegedés lesz? Kihal az emberi faj? A homoszexuális szülők gyerekei is mind homokosok lesznek? Nonszensz, egytől egyig. Mindössze annyi fog történni, hogy a melegek is házasságot köthetnek. Pont.
Netalán azért ne engedjünk tisztességes, adózó, dolgozó melegeket házasodni, mert nem természetes? A szemüvegviselés sem az, azt még sem ostorozza senki.
A toleranciát mi meg senkire nem erőltetjük rá. Aki elnyomva érzi magát attól, hogy el kell viselnie más gondolkodásúak, más érzésűek, más felépítésűek létezését, az úgy járt, de ne csodálkozzon, hogy sokan szánni fogják őt emiatt.
Bár persze, ugyan hogy van merszem ilyeneket írni, alapvetően nem számít mit mondok, hisz nem vagyok templomba járó képmutató szentfazék, ezért erkölcsös se vagyok :D Kiskutyákat koncolok fel és kisbabákat rugdosok jobbra-balra, mert nem egy 2000 éves mesekönyvhöz igazítom az erkölcsi meggyőződésemet :D Hibátlan logika! :D Egész nap füvezek, főleg nyáron, mert sajna gyorsan nő, gyakran kell nyírni :)
Üdv, az Antikrisztus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!