Melyik pártok támogatják a melegek jogait?
Azon belül is a házasságot, gyermekvállalást és ugyanazokat a jokogat amik a heteroszexuálisoknak 'járnak'? (=egyenlő jogokat mindenkinek)
Nem kérek megjegyzéseket, csak a kérdésemre a választ, vagy semmit. Köszönöm.
"Addig nekem sincs bajom a homoszexulálisokkal, amig otthon csinálják. De ne reklámozzák már nyilvánosan, felvonulásokkal.!"
Ez a legaranyosabb hozzáállás :) A saját maguk szemében "ideális" viselkedésű népnemzeti heterok azt hiszik, hogy a melegek nem azért melegek, mert a saját nemüket tartják vonzónak, nem ám! Hanem azért, hogy a népnemzetiek hozzájárulását kérjék az érzéseikhez. Mert nekik van valami autoritásuk a témában szerintük. Nem lehet ám csak úgy engedély nélkül buzulni az országban, kell a heterok hozzájárulása!
"Addig nekem sincs bajom a homoszexulálisokkal, amig otthon csinálják. De ne reklámozzák már nyilvánosan, felvonulásokkal.!"
Teljesen OFF-topic a válasz, de a többi hasonlóan gondolkozó ember kedvéért:
Ne felejtsd el, hogy a felvonulások miatt kaptunk alapvető jogokat! És nem vettem észre, hogy annyira reklámozva lennénk. Egy napot mindenki kibír. Aki nem, az ne nézzen TV-t aznap. -.- A többi 364 nap rólad szól.
"A balliberális pártok. Mert ezek nem ismernek se Istent, se embert, se erkölcsöt, se tisztességet."
Ez így ebben a formában igaz, viszont idáig talán még ők sem süllyednek.
"Addig nekem sincs bajom a homoszexulálisokkal, amig otthon csinálják."
Nekem addig is van. Az ilyeneket le kell csukni.
"Ne felejtsd el, hogy a felvonulások miatt kaptunk alapvető jogokat!"
Nem felejtem el, viszont most megvonom a jogaitok! Mától Magyarország területén TILOS a homérkodás!
" Nem lehet ám csak úgy engedély nélkül buzulni az országban, kell a heterok hozzájárulása!"
A hozzájárulásukkal sem lehet. Ilyen undorító dologhoz a világon senkinek sincs joga hozzájárulást adni.
"A hozzájárulásukkal sem lehet. Ilyen undorító dologhoz a világon senkinek sincs joga hozzájárulást adni."
Az ilyen hozzászólásoknál sosem tudom el dönteni, hogy tényleg komolyan gondolják-e! :D
Különben meg miért nem lehet a kérdésemre válaszolni? Ha nem tudsz semmi értelmeset mondani, akkor inkább halgass. (És még okosabbnak is tűnsz.) Ha meg az a célod, hogy majd a véleményedtől rosszul érzem magam, akkor hiába próbálkozol!
De viszont az zavar, hogy ezeket tizenéves gyerekek is olvassák, és mivan ha öngyilkosok lesznek az miatt amit írtál? Akkor hogy éreznéd magad? Gondolom örülnél. TE szégyeld magad! Nekünk nincs miért.
Úgy látszik, hogy nem moderálják ezt az oldalt, szóval:
#11 "Nem szabad :)"
Hát, szomorú, hogy csak azon múlik. De azért mégis sikerült megszavazniuk a regisztrált együttélést. Vagy ezzel a következő 50 évre le lettek tudva az egyenlő jogok?
#17 "Nem felejtem el, viszont most megvonom a jogaitok! Mától Magyarország területén TILOS a homérkodás!"
Én meg tőled vonom meg a jogaidat! Hogy tetszene?
Te sem vagy 100-as...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!