Nincs olyan, mert a hatalomra kerülése után mind korruptá válik és lopni fog magának.
2020. dec. 25. 01:31
2/34 anonim válasza:
Politikai pártnak ha van ilyen,az akkor is kamu.Az anarchizmusi eszme célja lenne ez,de ilyen nálunk sose lesz,a világon meg pláne nem,mert szerintem ez is kamu,nem bírnák ki az emberek,hogy ne kössenek bele egymásba,lopjanak a másiktól,kirabolják egymást,megöljék,ha mindent szabad lenne,akkor itt nem anarchia lenne,hanem totális káosz és vérengzés.
2020. dec. 25. 01:52
3/34 anonim válasza:
Elvekről beszélünk emberek, nem gyakorlatról. Az anarchizmusnak nem elve az egyenlőség. Az anarchizmus elve, hogy mindenki a maga útján él egy felsőbb zabályozó egység, kormányzat nélkül. Magyarul vissza az ősközösséghez, mint az állatvilágban. Ha úgy tetszik a káosz az amarchizmus elve.
A kommunizmus elve volt az egyenlőség. Az volt elméletben a célja eredetileg, hogy egy olyan társadalmat hozzanak létre, ahol nincsenek küldön osztályok, mindenki egyenlő. Nincs magántulajdon, minden mindenkié és mindenki mindenkiért dolgozik.
2020. dec. 25. 02:01
4/34 anonim válasza:
3.:Én az egyenlőséget nem úgy értettem ahogy te értetted hogy én értem,de lehet hogy rosszul értem amit te értettél hogy én értem,hanem így:ha valamikor is anarchia lenne,minden ember külön-külön egyenlő lenne,nem lenne lenézés hogy neki más a bőre színe,nem lenne megkülönböztetés hogy más nyelven beszél,hogy neki több van valamiből mint a másiknak,egyszóval semmifajta lenézés vagy kiközösítés nem állna fenn ilyen szempontból,hanem egyenlőség lenne.Valahogy így értettem,remélem mostmár te is érted,hogy én hogy értettem.
2020. dec. 25. 02:23
5/34 anonim válasza:
A kommunizmus vallja az egyenlőséget
A nemzeti szocializmus a testvériséget
A liberalizmus pedig a szabadságot.
Eddig a kommunizmus és a nemzeti szocializmus kitermelte a saját maga démoni narratíváját a bolsevizmus és a fasizmus személyében, ne legyenek illúzióink, a liberalizmus is kifogja termelni, mert nagyon arra hajaz a dolog a polkorrektséggel, a feminizmussal stb.
2020. dec. 25. 02:35
6/34 anonim válasza:
4. Értem, csak nem értek vele egyet :D . Az anarchizmusban ha a másiknak nem tetszik a bőrszíne, simán megölheted. Megölheted szórakozásból is. Az anarchizmusban ha megtetszik a másik dolga elveheted. Az erősek megszereznek mindent, a gyengék elnyomva lesznek, ez nem egyenlőség. Nézd meg a Mad Maxet.
2020. dec. 25. 02:53
7/34 anonim válasza:
6.:Ezt én is így gondolom,nézd meg a 2-es hozzászólásomat.
2020. dec. 25. 03:12
8/34 anonim válasza:
A kommunizmus és szocializmus és társai egyenlően szegénnyé tesz. A nemzetiszocializmus egyenlővé tesz az egyéni (és nemzeti) teljesítménnyel, a munkások jól keresnek, a csalók mennek a böribe.
2020. dec. 25. 08:46
9/34 anonim válasza:
Elviekben a kommunizmus az ami az egyenlőséget szeretné. Na a valóságban közel sem volt az egyenlőséghez, azon kívül hogy mindenki egyenlően befoghatta a száját.
2020. dec. 25. 09:28
10/34 anonim válasza:
Kommunizmus, de a legrosszabb értelemben...
...és a kapitalizmus.
A kapitalizmusban mindenki egyenlő képp tagja a piaci versenynek, senkit nem zár ki a versenyből, és bármivel részt lehet venni a versenyben.
Valaki kutyaszarszedésből, és erre építve épített ki dollár milliós válalkozást.
A legtöbb milliomos színész sem kezdte gazdagon, konkrétan teljesen szabad az út a társadalmi osztályok között, mert a kapitalizmus nem lát külömbséget senki között, csak az eredményt nézi.
Egy ismerősöm a mohíto standokkal robbant be kb semmi alaptőkével, egy másik meg szintén alaptőke nélkül kölcsönökkel épített fel egy jólkereső fotós vállalkozást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!