Ahhoz mit szóltok, hogy a Fidesz abortuszellenes nyilatkozatot írt alá az emberek megkérdezése nélkül? Ezután is fogtok szavazni rájuk? Mert én nőként biztosan nem.
Az aláíró országok: Európában csak Lengyelo., Fehéroroszország és Magyarország, + olyan országok, mint Egyiptom, Indonézia, Uganda, Szaúd-Arábia, Bahrein, Egyesült Arab Emírségek, Irak, Szudán, Dél-Szudán, Líbia, amely országok "egy nők helyzetét vizsgáló index szerint a legrosszabbak közé tartoznak."
"A nyilatkozatban az aláírók megerősítik, hogy nem létezik az abortuszhoz való nemzetközi jog, vagy bármilyen olyan nemzetközi kötelezettség, amely kötelezővé tenné az abortusz pénzügyi támogatását vagy lehetővé tételét."
Már egyébként is "létezik",az OrbánJugend.
Nagyon KELL az utánpótlás!
Jólt tette,minden magyar nevében írta alá.
Mi magyarok életeket mentünk,akinek ez nem tetszik mehet Brüsszelbe lakni a muzulmánok közé.
"nem létezik az abortuszhoz való nemzetközi jog, vagy bármilyen olyan nemzetközi kötelezettség,.."
Kedves kérdező, mondjuk értelmezhetnéd ezt a nem tudom honnan jött idézetet, ugyanis a hangsúly, a nem létezik mellett a NEMZETKÖZI JOG- on van.
Ez a nemzetállami szabályozásról semmit nem mond...🤔🤫 De azért köszönjük.
Ha másban is segíthetek, nyugodtan írj,!
"Mert én nőként biztosan nem."
Ne értékeld tul a noi mivoltodat! :P
Nos, az abortusz mar a masodik lepes … ott van elotte a vedekezes lehetosege!
Ha valaki elotte nem vedekezik, az mert gyilkolaszik utana? Elotte kell gondolkodni!
Kérdező
TE írtál ki egy kérdést.
Az hogy ebbe mit írtál bele az sokat elmond - ahogy le is írtam.
Ahogyan az is, hogy TE írod ki a kérdést, de elvárod hogy az nézzen utána aki válaszolna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!