Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hány évesen nőttél ki az...

Hány évesen nőttél ki az ellenzéki-létből?

Figyelt kérdés
Jómagam tizenkilenc esztendősen, felsőfukú tanulmányaim megkezdését követően.

2020. aug. 11. 18:07
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
39%

Nem minősíthetetlen hozzáállás. Mint amikor homeopátia kurzus indult a Semmelweisen, meg mikor a WHO valós gyógyászatnak nyilvánította a kínai hagoymányos orvoslást. Attól, hogy egy csoport kitalál valami hülyeséget és elnevezik tudománynak, attól az még hülyeség marad.

"szellemi tényezők", ezt fejtsd ki kérlek, mert az emberi tudat is a természettudomány része, és nem tudom, hogy az elmebeteg szektáknak mi köze van a tudományokhoz.

2020. aug. 12. 15:09
 32/42 anonim ***** válasza:
12%
Ó, és ahogy ezt elküldtem, eszembe jutott, hogy a "bölcsészkedés" kapcsán valamiben mégis egyetértek veled, és ez a pszichológia. Ezen a területen tényleg sok a kétes, vagy nem megfelelően megalapozott kutatás, és az ehhez kapcsolódó, egzaktnak szánt kinyilatkoztatás. Ha ezekre is gondoltál, akkor igazat adok. :) De még önmagában a pszichológia is egy rendkívül hasznos dolog, csak nem mindegy, ki műveli.
2020. aug. 12. 15:11
 33/42 anonim ***** válasza:
60%
A "szellemi tényezőket" az emberiség szellemi örökségére és termékeire értettem. Ezek megtagadása számomra elfogadhatatlan.
2020. aug. 12. 15:12
 34/42 anonim ***** válasza:
47%
#31! De az minősíthetetlen, vagyis minősíthető, de magadat minősíted a saját tájékozatlanságoddal.
2020. aug. 15. 08:07
 35/42 anonim ***** válasza:
11%

Én kerülöm az ilyesmi témát, mert sajnos nincs értelme.

De pardon. Egy kommentelő szavaira reagálva; nagyon is az ellenzék (ami nem egységes egész) a bolsevik/ neobolsevik. Példának okának az MSZP az MSZMP utód és jogutód pártja. Az meg a másik tipikusan bolsevik magatartás, hgy bár fűt-fát ígérnek egymásnak meg szövetséget, igazából jobban harcolnak egymás ellen, mint a Fidesz ellen.

Erről ennyit.

2020. aug. 17. 16:02
 36/42 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos tévedsz, a mai magyar politikai életben az oldalak már nem számítanak, és az egykori bolsevik magatartás a jobboldal jellemzője. :) Az egymás ellen hadakozás meg a bolsevikokat még sokkalta kevésbé jellemezte, mint más csoportosulásokat.
2020. aug. 17. 18:48
 37/42 anonim ***** válasza:
61%

A kérdező annak a Churchillnek tulajdonított mondásnak akart rejtett reklámot csinálni, miszerint: "Ha valaki fiatal korában nem volt forradalmár, érett korában nem lehet jó konzervatív " .

Ezt Orbánék úgy kommunikálják, hogy "aki 20 évesen nem liberális, annak nincs szíve, aki 40 évesen nem konzervatív, annak nincs esze."

Ezzel persze bebizonyítják, hogy Orbán félidióta, mert fiatalon hatalmas "libernyák" volt (szóhasználat by Orbán) idős korára meg már nincs esze...

2020. aug. 17. 20:25
 38/42 anonim ***** válasza:
0%

Ez az idézet nem így hangzik ;)

2020. aug. 18. 03:10
 39/42 anonim ***** válasza:

38: Tetszik az "érvelésed"...

Olyan Orbános.

Boldog karácsonyt!

2020. aug. 18. 17:47
 40/42 A kérdező kommentje:
#37 Nem is értem, hogy ezt mégis honnan veszed. Elég egyértelű a kérdésem.
2020. aug. 18. 18:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!