Hány évesen nőttél ki az ellenzéki-létből?
Figyelt kérdés
Jómagam tizenkilenc esztendősen, felsőfukú tanulmányaim megkezdését követően.2020. aug. 11. 18:07
1/42 anonim válasza:
Én minél többet tanulok, annál inkább az leszek.:)
2/42 anonim válasza:
Remélem, még az időskori szellemi leépülésem közepette sem fogok krumpliért tapsikolni a neobolsevizmusnak.
3/42 A kérdező kommentje:
#1 a tanulás alatt boomer-cikkek olvasását érted különféle facebook csoportokban, vagy tényleges művelődést?
2020. aug. 11. 18:13
5/42 anonim válasza:
Én 22 voltam, addig én is vonulgattam, meg tüntikéztem, meg szidtam a kormányt. Aztán hatalomra került az addigi ellenzék kétharmaddal, és ma már ég a pofám, hogy én 2006-ban 19 évesen még Gyurcsány fejét akartam valósággal.
2018-ban már DK-ra szavaztam!
6/42 anonim válasza:
#3! Mi az a boomer-cikk? linkelsz egyet, tényleg nem tudom az milyen
7/42 anonim válasza:
2009 óta soha nem szavaztam a FIDESZre és ez után se fogok. Felnőtt fejjel, lassan 30 évesen is racionálisan gondolom.
8/42 anonim válasza:
Jééé, te felsőfokú tanulmányokat folytatsz? :) Még nem sok fideszessel találkoztam, akinek megvolt a 8 általános.
9/42 anonim válasza:
Akárki van kormányon én mindig annak az ellenzéke leszek, sőt ezzel egy időben az ellenzéknek is az ellenzéke. Már csak a hülyék nem látják hogy ezek oldaltól függetlenül fehérgalléros bűnözők az összes a zsákmányt és hatalmat akarja bármi áron.
10/42 A kérdező kommentje:
#8 mifelénk egy orvos képviseli a pártot. most már kettőről tudsz
#9 bázisolt
2020. aug. 11. 18:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!