Miért utálja szinte mindenki Orbán Viktort?
Azért, mert nem szeretné, hogy MO.-t elözönljék a migránsok? Az egy dolog, hogy a pénzt a zsebébe dugja, de melyik politikus nem?
Egyik pártot sem támogatom, viszont ezt tényleg nem értem.
Én pl. azért utálom Orbánt (tiszta szívből!) mert egy jó képességű fiatalnak ismertem meg, aki hatalmas szerencsével '98-tól 2002-ig szerintem viszonylag normális volt!
A második Orbán kormánynak megadatott az a lehetőség, hogy korlátlan hatalommal felvirágoztassák ezt a sokszorosan lepusztított országot!
Ahelyett hogy ezt csinálta volna, teljes erőből nekiállt az ország tönkretételéhez, lejáratásához. Szétverte a maradék szociális hálót, nyomort és könnyeket hozott! A vidék totálisan lepusztult, az emberek mérhetetlenül boldogtalanok! Már csak az utolsó Bulgáriával "versenyezhetünk" azon, hogy kinél sz@rabb az élet minősége!? Én nagyon megvetem, lenézem és szó szerint gyűlölöm őt! Sok ezer jobb képességű igaz magyar ember tudott volna ebből az országból normális országot alakítani, de ez az agyhalott ott terpeszkedik a tetves várában, és nem engedi hogy végre rendet csináljon (bárki!).
#12 Te nem csak totál hülye vagy hanem nyilván agyhalott is ha ennyi baromságot képes voltál leírni.
Ne magadból és a saját ostoba életedből indulj ki! Mások nem ilyenek mint amit leírtál.
#13 a takács, a komcsi aztán tudja ki az "ostoba".
Amúgy le vagy maradva pár évvel, az ostobázást már kivezette a párt, mert túl feltűnő volt, hogy kb csak ti, komcsi propagandisták ismételgetitek, normális ember alig használja.
Honnan veszed ezt a hülyeséget?
A legutóbbi parlamenti választásokon az Orbán Viktor által vezetett kormánypártokra közel 3 millió ember szavazott. Majdnem másik 3 millió el sem ment szavazni. Ők nyilván nem akartak kormányváltást. Magyarul nem utálják Orbán Viktort.
De valószínűleg van olyan ellenzéki szavazó is, aki nem utálja Orbán Viktort.
És akkor most számolj!
A NER tolvajokon kívül mindenkinek jó oka van Orbánt utálni! Egy utolsó országot csinált a hazánkból!
Az, hogy hányan szavaztak rá, az nem jelenti azt, hogy kevesen utálják!
A közhangulat és a választási eredmények közt zongorázni lehet a különbséget! (ráadásul tízezer-számra voltak ukrán és egyéb szavazók, akik szavazatát közpénzen vásárol meg! Az ukrán álnyugdíjak rengeteg szavazatot hoznak neki, viszont súlyos százmilliókat veszít velük az országunk! Mi szeretni-való van a pökhendi pofáján?!
#17.
Hogy hányan utálják, annak egyetlen hiteles mérőszáma, hogy mennyien szavaztak a Fideszen kívüli pártokra. Ezt kell összevetni a szavazókorú népességgel.
2,7 milliót a 8 millióval.
Ez a listás szavazás eredménye a 2018-as parlamenti választásokon.
Nyilván, ezt némiképp korrigálja, hogy az egyéni választókerületekben a Fidesz jelöltjei taroltak. 106-ból 91-et elvittek. Ez még pluszban Orbán javára írandó.
Minden más értékelés süket duma.
Amint az ellenzék összefogott, Orbán megingott!
Ha 2018-ban Vonának egy lavórnyival több esze és tisztessége lett volna, akkor Orbán szopóágra került volna!
Sajnos Vona kevés volt, mint a szülői értekezlet az árvaházban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!