Ha Magyarországon diktatúra van, akkor tudnál mondani olyan kormányintézkedést ami személyesen téged is érintett és egyértelműen bizonyítja hogy sérültek az emberi jogaid?
#8, #18-nak:
Tisztázzunk egy apróságot!
Ahogy te letetted a holmit közterületre, már nem rendelkezhetsz a tulajdon-jogával! Ergo nincs olyan hogy te megengeded a lomizónak hogy elvigye!
TE MAGAD SEM VIHETED VISSZA, MERT A TÖRVÉNY AZ TÖRVÉNY!
#21 vagyok:
Ha te odaadhatod vagy elveheted ami már nem a tiéd akkor ÉN IS!
#12: "Attól mert ezek valaki szerint a diktatúra jelei itt még nem lesz diktatúra. Mert nem érvényesek az országra."
Egész pontosan melyik nem?
#Tizenhetes
"papírt lopni bűn... "
Oké. Azt nevezik lopásnak, amikor elveszed a másét.
Én kiét vettem el?
Mert a törvényben erről egy qrva szó sem esik!
Nincs szükség sértettre!
Megkérlek hogy ne akarj kioktatni jogi kérdésben, mert a fent említett tárgyaláson is saját magamat védtem!
A beadványommal a bíró teljes mértékben egyetértett, de nem mert szembemenni, pedig megtehette volna.
Van rá nem egy példa, ahol a bíró elutasította a vádat!
Tehát ott tartunk, hogy nincs egységes törvénykezés! Amiért Pécsen elítélnek, azért például Hajdú-Biharban nem!
#25 vagyok:
A diktatórikus rendszerek egyik fő jellemzője, hogy a vezetés alatti rétegekben önkény, anarchia uralkodik.
Ezt láthatod a Magyar jogban is!
Továbbra is csak hisztizel. Mindenki számára világos miről szól a törvény - még neked is, csak nem tetszik neked, hogy be kellett volna tartanod és elítéltek miatta.
Azért gondolom nem lep meg ha a jogi jártasságodat nem becsüljük túl, mikor éppen az a bajod, hogy elítéltek amiért kukákból szedtél össze papírt.
Ne hisztizz! Attól még nem lesz igazad, csak agyvérzést kapsz.
#26 vagyok:
Nagyon erőlteted ezt a "hisztit"!
Nem képzelsz túl sokat magadról?
"Egy vonalban" vagyunk "barátom", te nem vagy senki sem ahhoz, hogy lekezelően beszélj velem! :D
#28 vagyok:
Ne keverd össze az elképzeléseidet és a tényeket, amiről fogalmad sem lehet, csak találgathatsz!
#29 vagyok:
Hát igen. Ez van, ha egy fideszes összecsap egy DK-ssal.
Borítékolható volt az eredmény! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!