Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyarországon diktatúra...

Ha Magyarországon diktatúra van, akkor tudnál mondani olyan kormányintézkedést ami személyesen téged is érintett és egyértelműen bizonyítja hogy sérültek az emberi jogaid?

Figyelt kérdés
Pl kirúgtak, megvertek, megtiltották hogy munkát vállalj vagy tanulj ahol szeretnél, megtiltották hogy utazz, vagy korlátozták a szólászsabadságod?

2019. júl. 12. 07:11
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
4%

#8, #18-nak:

Tisztázzunk egy apróságot!

Ahogy te letetted a holmit közterületre, már nem rendelkezhetsz a tulajdon-jogával! Ergo nincs olyan hogy te megengeded a lomizónak hogy elvigye!

TE MAGAD SEM VIHETED VISSZA, MERT A TÖRVÉNY AZ TÖRVÉNY!

2019. júl. 12. 08:28
 22/70 anonim ***** válasza:
5%

#21 vagyok:

Ha te odaadhatod vagy elveheted ami már nem a tiéd akkor ÉN IS!

2019. júl. 12. 08:29
 23/70 A kérdező kommentje:
Tizenhetes ha nem tudsz érveket és tényeket felsorakoztatni az igazad mellett, akkor én vagyok a provokátor? Nagyon fordítva ülsz azon a bizonyos lovon.
2019. júl. 12. 08:31
 24/70 anonim ***** válasza:
61%

#12: "Attól mert ezek valaki szerint a diktatúra jelei itt még nem lesz diktatúra. Mert nem érvényesek az országra."

Egész pontosan melyik nem?

2019. júl. 12. 08:33
 25/70 anonim ***** válasza:
27%

#Tizenhetes

"papírt lopni bűn... "

Oké. Azt nevezik lopásnak, amikor elveszed a másét.

Én kiét vettem el?

Mert a törvényben erről egy qrva szó sem esik!

Nincs szükség sértettre!

Megkérlek hogy ne akarj kioktatni jogi kérdésben, mert a fent említett tárgyaláson is saját magamat védtem!

A beadványommal a bíró teljes mértékben egyetértett, de nem mert szembemenni, pedig megtehette volna.

Van rá nem egy példa, ahol a bíró elutasította a vádat!

Tehát ott tartunk, hogy nincs egységes törvénykezés! Amiért Pécsen elítélnek, azért például Hajdú-Biharban nem!

2019. júl. 12. 08:36
 26/70 anonim ***** válasza:
56%

#25 vagyok:

A diktatórikus rendszerek egyik fő jellemzője, hogy a vezetés alatti rétegekben önkény, anarchia uralkodik.

Ezt láthatod a Magyar jogban is!

2019. júl. 12. 08:42
 27/70 anonim ***** válasza:
33%

Továbbra is csak hisztizel. Mindenki számára világos miről szól a törvény - még neked is, csak nem tetszik neked, hogy be kellett volna tartanod és elítéltek miatta.

Azért gondolom nem lep meg ha a jogi jártasságodat nem becsüljük túl, mikor éppen az a bajod, hogy elítéltek amiért kukákból szedtél össze papírt.

Ne hisztizz! Attól még nem lesz igazad, csak agyvérzést kapsz.

2019. júl. 12. 08:43
 28/70 anonim ***** válasza:
19%

#26 vagyok:

Nagyon erőlteted ezt a "hisztit"!

Nem képzelsz túl sokat magadról?

"Egy vonalban" vagyunk "barátom", te nem vagy senki sem ahhoz, hogy lekezelően beszélj velem! :D

2019. júl. 12. 08:46
 29/70 anonim ***** válasza:
0%

#28 vagyok:

Ne keverd össze az elképzeléseidet és a tényeket, amiről fogalmad sem lehet, csak találgathatsz!

2019. júl. 12. 08:49
 30/70 anonim ***** válasza:
0%

#29 vagyok:

Hát igen. Ez van, ha egy fideszes összecsap egy DK-ssal.

Borítékolható volt az eredmény! :D

2019. júl. 12. 08:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!