Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csodálkozik a liberális...

Miért csodálkozik a liberális oldal?

Figyelt kérdés
A múltkor olvastam az egyik kérdésnél, hogy liberális válaszolók arra panaszkodtak, hogy nincsenek már itt intelligens jobboldiak és nem lehet értelmes vitát folytatni. Feltettem ezután egy kérdést, hogy az emberek ahelyett hogy folyamatosan a fideszt szapulnák miért nem tesznek az életükért, hogy jobb legyen? Tanuljanak többet, váltsanak munkahelyet. Siránkozással ugyanis nem lehet semmire sem jutni. És ez így igaz, a boldoguláshoz a legfontosabb lépés, hogy az ember felismerje, hogy döntően saját maga felel a sorsáért. Ezt segítőszándékkal mondtam és semmi sértő nincs benne. A kérdésre persze csak idegbetegek válaszoltak, majd jött a cenzúra. Ami érthetetlen. Nem úgy mint az hogy miért nincsenek már itt értelmes jobboldaliak. Szerintem evidens hogy ahol ez fajta viselkedés jellemző onnan távozik az intelligensebb közönség. Persze gondolom ez a kérdés is cenzúrázva lesz (mert ugye a liberális oldal annyira demokratikus hogy semennyire nem tartja tiszteletben a szólásszabadságot). De nem is érdekel. Ha itt arra van igény hogy egymás között kérdésnek álcázott kijelentésekkel liberális provokátorok szidják a kormányt meg buzdítsák egymást a közös önsajnálatra akkor hajrá.

2019. júl. 11. 06:44
1 2 3
 21/25 Molyember ***** válasza:
27%

Remélem, ez a segíteni akarás, ez a leereszkedő, álságos jóindulat dől majd belőled akkor is, ha hazaküldenek egy tervezett műtétről, mert az orvos tett magáért, és már az osztrákoknál dolgozik. Vagy tesz veled pár kört a mentő, mert az ügyeletes kórház nem tud fogadni.

És te vagy tanár, annyi empátiával, hogy a csórók tanuljanak többet? Normális vagy?

2019. júl. 11. 10:52
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
A tanárokat jól megfizetik? Ez az év vicce, ember! 140-et kapnak, vagyis kevesebbet, mint egy árufeltöltő a Tescoban. Ha a rezsit kifizetik, még pont jut nekik kajára.
2019. júl. 11. 12:23
 23/25 anonim ***** válasza:
57%

A liberálisoknak köszönhetjük, hogy megszűnt a földesúr-jobbágy viszony(milyen jó is volt a robot meg az első éjszaka). Nekik köszönhetjük, hogy a nők is dolgozhatnak. Hogy a nők is szavazhatnak. Hogy hordhatnak nadrágot.

Hogy nem lesz valaki csak azért alsóbb rendű, mert eltérő bőrszìne van stb..

Értem én, hogy szerinted szitok szó a liberális, mert a tv2-n azt mondták. De ezzel csak magad égeted le, hogy tudatlan vagy.

Hogy mi lesz törölve a gyakorikerdeseken, elég egyértelműen le van írva. Nem politikai oldal függő a moderàció, hanem hogy a szabályokat betartod -e és kész.

2019. júl. 11. 12:38
 24/25 anonim ***** válasza:
50%

A cenzúrázó ál-kérdező(hiszen nem kérdez, csak kinyilatkoztat, mint felcsúti KISZ titkárja), apái módszereit (komcsik) használó kérdező takács x-edik felhasználója.

Ez nem tanár, sem pedig jobboldali, hanem egy kádárista bértrollnok, ami nem túl intelligens, hiszen az összes nickjükön a párt által kijelölt témákat hozza fel, lásd kb 1 hónapja kezdték el ezt a "tanulj, tegyél az életedért, ne siránkozz" maszlagot,vagy pár éve mikor az ostobázást elkezdték.

De fura, hogy ők nem akarnak tenni az életükért, hanem a dolgozóktól beszedett hatalmas adókból, és az EU segélyekből élősködnek, bármilyen érték teremtése nélkül... Akkor már nem érvényes a dolog. Na meg ha nem ezek lennének kormányon, mindenhol siránkoznának, sőt borogatnának, ahogy tették is anno, és nem tennének az életükért, és tanulnának.

2019. júl. 11. 19:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Ők panaszkodnak? Talán ha nem rekesztenének ki, fasisztáznának le, cenzúráznának ki hallgattatnának el, minden jobboldalit akkor lenne aki leül velük vitatkozni.
2019. júl. 12. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!