Melyik a legelborultabb kormánypropaganda oldal?
Figyelt kérdés
Nem ismerem mindet, de szerintem a 888 benne van a topban. Sajnos telefonon a chrome felhozza ezeket a szenny oldalakat is hírnek, de amit a 888-on szoktam látni az általában felülmúlja az összes többit.2019. ápr. 8. 20:09
1/11 anonim válasza:
A 888 szerintem is. Újságnak álcázott fröcsögés. Bloah
2/11 anonim válasza:
Most hallgattam Schmidt Mária interjút, szerintem túl tesz az összes oldalon.
3/11 anonim válasza:
Hallgasd a Kossuth rádiót reggel 7-8 között.
8-kor már te kérsz elnézést.
6/11 anonim válasza:
888 a kedvenc oldalam. ezt olvasom és a háttérben a hírtévét nézem. Közben iszok a saját pálinkából hogy jobban be tudjam fogadni ezt a sok információt. Egész napom ezzel telik. Estére mindig részeg vagyok a sok információtól.
7/11 anonim válasza:
Az ellenzéknek is lehetnének propaganda sajtótermékei, csak hát a sz@rt még szépen becsomagolva és masnival átkötve sem lehet eladni... :D
8/11 Alex Fly válasza:
A 888 valóban igen mélyen van -de a Prostisrácokhoz képest maga a fénykorát élő BBC...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!