Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is úgy látjátok hogy a...

Ti is úgy látjátok hogy a jobb oldal próbál belerúgni a Momentumba, de nem nagyon tud?

Figyelt kérdés
2019. máj. 30. 21:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
8%

A Jobboldal a Fidesz, a baloldali oldalon meg Gyurcsány és Dobrev Klára a vezető.

Mi a kérdés?

2019. máj. 30. 21:11
 2/16 anonim ***** válasza:
20%
A jobboldalnak erre nincs szüksége! Ez a Böszme reszortja szokott lenni! 😄 (Szdsz, Lmp, Jobbik, szocik...)
2019. máj. 30. 21:18
 3/16 anonim ***** válasza:
35%
Hajrá DK!
2019. máj. 30. 21:20
 4/16 mindentudó99 ***** válasza:
32%
Most erre a botmixeres dologra gondolsz? Az nem hiszem hogy egyetlen jóérzésű embernek is tetszene.
2019. máj. 30. 21:22
 5/16 A kérdező kommentje:

4. Az nem hiszem hogy egyetlen jóérzésű embernek is tetszene.

Ha egy jó érzésű ember megnézi azt a videót és van intelligenciája akkor rájön hogy eléggé ki volt forgatva...

2019. máj. 30. 21:25
 6/16 anonim ***** válasza:
71%

Én úgy látom, hogy - nem a jobboldal, hanem a hatalom - megijedt a Momemntumtól, amit nem bizonyít jobban semmi más, mint az alábbi cikk a propagandaoldalon: [link]

Ilyent se sűrűn olvasni ezen az oldalon, hogy bizony a fideszes fórumokon meg a békemeneteken 60 év alatt csak mutatóban jelennek meg emberek, és hogy ebből a jövőben baj lehet. Jó hamar le is vették a főoldalról a cikket, pedig dél körül még ott olvastam.

2019. máj. 30. 21:25
 7/16 anonim ***** válasza:
61%

Mert nem ismered még a Fideszt? (Akit amúgy nem neveznék "a jobboldalnak"!!!)

Karaktergyilkosság, hazugság, beindul a szánalmas kis firkászhadseregük, átállítják a kapcsolót a bérkomment kommandó tagok agyhelyében. Most megkapja majd a DK is megint, Gyurcsány már edződött 2006-ban, kibírja. A Momentum meg majd most megedződik, kibírják.

2019. máj. 30. 21:28
 8/16 mindentudó99 ***** válasza:
27%
#5 Nincs ez kiforgatva. Jól el nevetgél rajta egy szülésznő. Ezt próbálod kimagyarázni. Itt a te inteligenciáddal vannak gondok.
2019. máj. 30. 21:35
 9/16 A kérdező kommentje:
8. A videóban végig az van hogy szerencsére csökkennek az abortuszok száma illetve különböző védekezési módokat beszélnek meg hogy elkerüljék az abortuszt, ugyanis minden jóérzésű ember elítéli mert gyilkosság az abortusz, én is konzervatív értékeket képviselek és ezért gúnyolnám én is ki azzal az abortuszt hogy turmixolás és nevetnék is rajta,mert elitélem
2019. máj. 30. 21:42
 10/16 anonim ***** válasza:
22%

7.

Szétnéztél már a mai politikai kérdések és válaszok között?

😄😄😄😄😀😀🤑

Tudom, hogy a matek nem erősségetek, de a kacsacsőr még megy??? Vagy már az sem???

Imádom, amikor a saját aljasságotokat vetítitek ki másra! 😄😄😄😂

2019. máj. 30. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!