Miért csodálkozik a liberális oldal?
A 48%-osról megfeledkeztem, még az is lehet.
Bizony, a hozzád hasonló buta komcsik, kádáristák miatt nyeritek folyamatosan a választásokat, ezért tűnik el lassan, de biztosan magyarország.
" az emberek ahelyett hogy folyamatosan a fideszt szapulnák miért nem tesznek az életükért, hogy jobb legyen? Tanuljanak többet, váltsanak munkahelyet.
Oke, aztán meg sírjunk, hogy nincs elég tanár, nővér, beteghordó, mentős, műtōsfiú stb.. Nem az lenne a megoldás, hogy az ember adja fel a hivatását, hanem igenis meg kéne fizetni őket. Elmehet mondjuk egy infó tanár egy multihoz, 140 helyett kereshet 400-at. De ki fogja akkor megtanitani a gyerekeket az informatika alapjaira?
Vagy elmehet az állami kórházban dolgozó nővér egy magán kézben lévő kórházba vagy plazma központba. Ő tett a saját boldogulàsàért, többet fog keresni.
De mi lesz azokkal a betegekkel, akik az állami egészségügyben gyógyulnànak?
Érted gondolom mire akarok célozni.
Egyértelmű, hogy tegyünk magunkért, ne várjunk az államra. De összeomlik így a rendszer, igenis tenni kéne valamit a Fidesznek.
A tömeges külföldre költözést sem tudjuk már kezelni.. Ők is tettek a jobb életükért. Akik meg itthon maradtak 1 éves várólistàkkal találkoznak a szakember hiány miatt.
Én nem csodálkozok, hiszen mind a két oldalon túlnyomó részbe lettek itt a szidkozódók, csak sajnálatomat fejeztem ki ez iránt. Baloldalon ugyanúgy meg vannak a jelzők, mint jobboldalon.
"miért nem tesznek az életükért, hogy jobb legyen? Tanuljanak többet, váltsanak munkahelyet. Siránkozással ugyanis nem lehet semmire sem jutni"
Értem, hogy van ez a mániát és szerinted mindenre megoldás, viszont ha mindenre ez a válasz akkor minek kormány, választás, stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!