Tarthatom magam baloldalinak, ha elítélem az abortuszt, úgy gondolom az államnak nem kéne foglalkozni az LMBTQ-val és a dohányzást is betiltanám?
# 30
Szerintem az nekem szólt, ki mondta, hogy hatalomra kell jutniuk? Örömmel tölt el, hogyha az Országgyűlésben vannak és a szavazatukkal támogatják a dolgozók kizsákmányolását és a tőkések vagyonának növekedését.
"Na kibújt a neoliberális szög a zsákból"
Tagadtam én bármikor is? Az a vicc, hogy mi és az álbaloldali párttagok legalább tudják mi az a munka a pártért és a sikerért. Nem kifogásokat keresünk és várjuk, hogy majd maguktól el tűnnek az ellenfeleink.
Én nem vagyok párttag
De úgy látszik a Momentumosok bevallották,hogy a nagytőkét támogatják
"Az ellenzék már így is túlságosan meg van osztva."
Tényleg ideje lenne már a helyé tenned a fogalmakat kérdező.
Az "ellenzék" nem egy politikai közösség, nem egy eszmerendszer vagy irány támogató közössége, hanem csupán annyi köti őket össze, hogy egyik sem jutott kormányra. MINDEN párt az ellenzékbe tartozik aki nincs kormányon.
SOHA nem lehetnek egységesek és MINDIG az az alap, hogy megosztottak, hiszen míg vagy 40 párt indult a választáson, mindössze 2 van belőle kormányon. De még ha leszűkíted a parlamentre is, a bejutott 7 pártból is csak az a 2 alkot kormányt.
NINCS olyan hogy Ellenzék! Olyan van, hogy kormány és ellenzéke, vagyis vannak akik kormányra kerültek és vannak akik nem.
Azt rossznak beállítani, hogy az ellenzéki pártok megosztottak pontosan olyan butaság, mint felvetni, hogy a növények között annyi különböző család van és annyira másfélék, csak mert egyik sem fa. A növények között vannak a fák és vannak amik nem fák, ennyi. De ettől a hóvirág, a paradicsom meg moha nem lesz ugyanolyan, mint a kókusz és nem is fognak ugyanarra vágyni.
"De úgy látszik a Momentumosok bevallották,hogy a nagytőkét támogatják"
Azért illene észre venni, hogy szórakozok veled.
Ez nem szórakozás.Az lenne szórakozás ha azt mondanád,hogy a Momentum szociális.
De lehet rajtuk látni,hogy neoliberálisok.
"De lehet rajtuk látni,hogy neoliberálisok."
Ez az, csak látni lehet, de konkrétumot már nem igen tudnak az emberek említeni, hogy miért lennének azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!