Tarthatom magam baloldalinak, ha elítélem az abortuszt, úgy gondolom az államnak nem kéne foglalkozni az LMBTQ-val és a dohányzást is betiltanám?
"Magyarországon a baloldal annyit jelent,hogy legyen melegfelvonulás,legyen abortusz,legalizáljuk a kábszereket meg mindent.."
Az a liberális. Nálunk nem igen van baloldal
"Egy élő emberi magzatot feldarabolnak és a darabjait eltávolítják a nő méhéből. Anyának ugyebár nem lehet nevezni ezek után."
Egy fogós kérdés, mi van azokkal, akiknek van már három-négy gyereke és egyszerűen nincs pénzük egy újabb felnevelésére, tehát már rég anya, csak ezt a gyereket nem akarja? Mert szereted vagy sem az abortuszt 99%-ban olyan lányok/nők vállalják, akik egyszerűen nem képesek felnevelni azt a gyereket, és nem nincs ilyen szentimentalizmus mindenkiben, hogy jaj abból gyerek lett volna. Nem lett, mert akkor nem volt lehetősége felnevelni. Később mikor volt lehetősége, akkor vállalt gyereket, azt felnevelte. Én is ismerek személyesen nem egy nőt, akinek volt abortusza és ma boldog családanya. Egyszerűen nem mindenki áll neki szentimentalizálni egy magzatért.
"Hol van a munkásosztály képviselete?Sehol.Pedig azt kéne tennie a baloldalnak."
Hetente kétszer háromszor felteszed ez a kérdést különböző kapcsolatokban akkor most valami más választ vársz, mint eddig?
Tudom, hogy valamibe muszáj belekötni, de most (sem) nem jött be.
Attól mert szerinted van mentség az abortuszra, attól az még az marad ami.
Én is tudok indokot a kivégzésre, van is olyan bűntett aminek elkövetőjénél magam is megnyomnám azt a bizonyos gombot, ha kellene, de ettől még a kivégzés az marad ami - egy ember megölése.
Ahogyan ha figyeltél volna és nem kötözködni akartál volna, akkor megérthetted volna, hogy akkor, amikor egy magzatot megölnek éppen az abortusszal, akkor ott nem beszélhetünk anyáról, akinek kiveszik a méhéből, hiszen éppen ő ment oda, hogy megöljék a magzatát.
Tényleg nem értem, hogy ilyen egyszerű szöveget, ennyire kevés mondatot miért nem lehet megérteni?
A 46%-os válaszolónak teljes mértékben igaza van
Mellesleg azért népszerű a Fidesz,mert nem akarjuk,hogy ilyen Cseh Katalin féle abortuszmagasztalók kerüljenek kormányra.Ők is úgy járnak majd,mint az SZDSZ-es söpredék
15-ös! Feltettem egy teljesen logikus kérdést, miszerint minek számít az anya szerinted, aki mondjuk már megszült három gyereket és nem akar egy negyediket, ezért azt elveteti. Választ meg nem kaptam.
Tényleg nem értem, hogy ilyen egyszerű szöveget, ennyire kevés mondatot miért nem lehet megérteni?
"Mellesleg azért népszerű a Fidesz,mert nem akarjuk,hogy ilyen Cseh Katalin féle abortuszmagasztalók kerüljenek kormányra.Ők is úgy járnak majd,mint az SZDSZ-es söpredék"
Akkor meg nem mindegy a munkások képviselete? Amúgy a munkások is választhatnak és a többségük úgy tudom a Fideszt a választotta, gondolom azért, mert ők képviselik az érdekeiket.
A Fidesz egy neoliberális párt.Hogy képviselné már a munkások érdekeit?Minden intézkedésük a gazdagoknak kedvez.
EZ az igazság,Magyarországon tényleg nincs baloldali párt.
"EZ az igazság,Magyarországon tényleg nincs baloldali párt."
De az is igaz, hogy nem is kell, a munkások köszönik szépen jól meg vannak nélkülük is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!