Az MSZP tényleg baloldali vagy csak névleg az? A politikája nem éppen tűnt baloldalinak.
Nemtudom hogy érzékelted e hogy a rabszolgatörvény elleni tüntetéseken rendszeresen jelen voltak.
Vagy a TV székházba is ottvoltak és követelték hogy beolvashassák az ötpontot, ami a munkások jogait csorbítja.
Minden viszonyítás kérdése, tény a 2006-2010 közötti költségvetési kiigazítás majd a világgazdasági válság idején sok szociális kedvezményt visszavontak, ez igaz.
A baj az, hogy a válság vége óta eltelt 5-6 év lassan és ezek a megszorítások kevés kivétellel "úgy felejtődtek" sőt még szigorúbbak lettek a Fidesz alatt. Szóval a mostanihoz képest az MSZP-kormányok sokkal inkább baloldaliak voltak, elég csak a más adópolitikára, a magasabb vásárlóértékű közalkalmazotti bérekre vagy a sokkal bőkezűbb szociális hálóra gondolni.
Azt olvastam az interneten,hogy a Gyurcsány kormány a gazdagabb rétegnek kedvezett.
Én 7-11 éves voltam akkoriban,nem emlékszem már
Azt írod, hogy 7-11 éves voltál. Elég érdekes 7-11 éves lehettél, hogy már akkor így tudtad értékelni az efféle dolgokat és képes voltál megítélni, hogy akkor neked nem tűnt baloldalinak.
Egyébként az volt, különösen a mostani kormányzathoz viszonyítva. Például több adósáv volt, az áfa kulcs alacsonyabb volt, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!