Ti jobb vagy baloldalinak tartjátok magatokat?
Én az ideológiám szerint, inkább jobb oldalinak tartom magamat.
Viszont ahogy a fidesz kiforgatja a jobboldali ideológiát és mindenre ráhúzza a "nemzeti,keresztény"jelzőt szerintem eléggé visszatetsző.
Ember vagyok
A véleményemet nem oldalak hanem a józan ész határozza meg, a jelenlegi esztelenségre hiába aggatnak bármilyen jelszót a xar xar marad bárhogy bújtatják "nemzeti" csúfnéven.
Egyiknek sem.
Szerintem a mai világban eljuthatott volna már oda a társadalom hogy nem jobb meg bal oldal és ideológiák alapján dönt.
Ez mára egy hatalmas katyvasz lett, sorolj be ha tudsz:
-Úgy gondolom, hogy egy ember értékét nem a származása határozza meg, születésekor minden ember egyenlő
-Úgy gondolom, hogy mindenki csinálhat, amit szeretne amíg ezzel másoknak nem tesz keresztbe
-Gazdaságilag a szabadversenyt támogatom, DE megfelelő szociális védőháló fenntartása mellett (aki nem találja a helyét a szabad versenyben segíteni kell, hogy megtalálja azt)
-Fontos értéknek tartom a családot és az egyéb szorosabb közösségeket és úgy gondolom, hogy időnként a közösség érdekében érdemes feladni a saját érdekünket
-Számomra fontos a hazám, a nemzetünk értékei, kultúrája. Mindig is érdekelt a történelmünk stb.
Persze még folytathatnám, mindenről megvan a véleményem.
De a lényeg, hogy ez alapján a jobbosoknak balos vagyok, a balosoknak jobbos úgy általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!