Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tarthatom magam baloldalinak,...

Tarthatom magam baloldalinak, ha elítélem az abortuszt, úgy gondolom az államnak nem kéne foglalkozni az LMBTQ-val és a dohányzást is betiltanám?

Figyelt kérdés
Igazából a Fidesz sok dologban szimpatikus pl hogy elítéli az abortuszt meg különösen tetszik,hogy lejáratják az abortuszt támogató politikusokat meg ilyesmik

2019. jún. 30. 14:04
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Azért nincs baloldal,mert Gyurcsány és a liberálisok tönkretették.Egy normális baloldali párt soha nem állt volna össze a liberálisokkal!

Az emberek fejében Gyurcsány van,amikor a baloldalra gondolnak és amíg Gyurcsány és társai el nem takarodnak a politikai életből,addig nem is lesz itt baloldali párt.

Sem az MSZP-t,sem a DK-t nem tartom baloldalinak.Az MSZP csak egy megélhetési politikusokból álló banda,a DK meg egy neoliberális,gyurcsányista szekta.Ha ez a kettő elbukna akkor jöhetne a helyére egy normális baloldali párt,felerősödhetne a Balpárt.

2019. júl. 1. 00:16
 22/38 anonim ***** válasza:

"Ha ez a kettő elbukna akkor jöhetne a helyére egy normális baloldali párt,felerősödhetne a Balpárt."

Tehát szerinted egy olyan part jobban tudná képviselni a baloldalt amelyik önerőből képtelen lenyomni az állítólagos álbaloldaliakat?

Szánalmas remélem ilyen párt sohasem jut be az Országgyűlésbe.

2019. júl. 1. 00:25
 23/38 A kérdező kommentje:

Az ellenzék már így is túlságosan meg van osztva.Az MSZP és a DK,bár utóbbi időben főleg a DK magához szívja az összes baloldali szavazót,ami nagy hiba.Jelenleg is erősen megy a nagy összefogás duma.Ilyen légkörben hogy tudna egy baloldali párt megerősödni úgy,hogy nem áll mögöttük a tőke?A Momentum is azért lett erős,mert a nagytőke támogatja őket,volt pénzük reklámra,meg ismertté váltak az Olimpia meghiúsításával.

2019. júl. 1. 00:32
 24/38 anonim ***** válasza:

" tudna egy baloldali párt megerősödni úgy,hogy nem áll mögöttük a tőke?"

Nehogy már én oldjam meg a pártot problémáid. 5 év múlva majd lesz tőke vagy 10 év múlva?

Esetleg menjenek el a Jobbikhoz és kérdezzék meg, hogyan kell ezt csinálni vagy a MKKP-hoz, esetleg az LMP-hez.

2019. júl. 1. 00:41
 25/38 A kérdező kommentje:
Mindegy,ezeket a liberális pártokat ígyis-úgyis utálom
2019. júl. 1. 01:08
 26/38 anonim ***** válasza:
Nekem is mindegy, hiszen nekem tökéletesen megfelel a Balpàrt jelenlegi pozíciója a magyar pártok között.
2019. júl. 1. 01:36
 27/38 anonim ***** válasza:
Én szeretem a pénzt és örömmel dolgozok a Momentum sikeréért.
2019. júl. 1. 01:39
 28/38 anonim ***** válasza:
45%

Jaj, istenem, ez megint az a fogyatékos...

A liberalizmus és a baloldalinak egymáshoz semmi köze.

Viszont ha neked szimpatikus más emberek lejáratása, akkor demokrata sem vagy.

A fidesz, ahogy láthatóan te is, képtelen érvekkel megtámadni pl. az abortuszt, ezért kell gerinctelen módon lejáratni az embereket.

2019. júl. 1. 02:03
 29/38 A kérdező kommentje:
Hiába örömködsz,a zsúrpubik sem fognak soha hatalomra jutni.
2019. júl. 1. 02:14
 30/38 anonim ***** válasza:
61%

"Hiába örömködsz,a zsúrpubik sem fognak soha hatalomra jutni."

Meg sem lep, hogy olvasni sem tudsz, mivel sehol sem írtam a hatalomra jutásról, idióta...

2019. júl. 1. 02:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!