Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP mit akar elérni a mostani...

MZP mit akar elérni a mostani nyilatkozataival? Mert kb önként adott fegyvert a habony rogán propagandának ezekkel a gyerek nevelős nyilatkozataival.

Figyelt kérdés
2019. jún. 26. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Az egyik legnagyobb fideszes (volt) saját elmondása szerint - mit vársz egy fideszestől?
2019. jún. 26. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Hehehe, ment az egyesnek az up.
2019. jún. 26. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy néztem pár fórumon a hozzászólásokat, inkább nőtt a népszerűsége. Ez az ország fuldoklik a sötétségben.
2019. jún. 26. 17:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Jo de most azt terjesztik hogy gyerekvero...pedig nem is ezt mondta.

Ami sokkolt hogy az index es tarsai is ilyen cimekke dobtak be a dolgot...

2019. jún. 26. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Valóban meglehetősen esetlen húzas volt.

De jelen helyzetben szerintem nem sokat szamít ez,mert mára meglehetősen le van tisztulva a szavazók felállása,így egy fidesz elutasító e miatt nem lesz fidesz szavazó.

Nem arra célzok hogy az ellenzéki szavazók is olyanok lennének mint a fideszesek,akik kritika nélkül mindent elfogadnak ami fidesz. Hanem arra hogy elolvassák a valós interjút és abból vonnak le következtetést. Nem pedig a hazugság gyár termékeből.

2019. jún. 26. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem csak simán magyarázza a világképét, amit gondol. Nincs ezzel semmi gond, jobb még azelőtt megtudni, hogy valaki egy begyepesedett, vallási fundamentalista, hogy mondjuk miniszterelnököt csinálunk belőle.
2019. jún. 26. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!