Hogyan, miként tudom azt elérni, hogy a gyerek apjànak semmi köze nelehessen a lànyomhoz? Többi lent!
Sziasztok. Volt egy kapcsolatom. Amiből született egy lànyom. 2hónapos terhes voltam amikor egyedül maradtam vele.
Azóta a lànyom 5éves. Apuka 18 éves koràtól a börtönt jàrja màr 30éves. Kijön bent van. Életében làtta a lànyom 2 alkolommal. Az 5év összesen ha 8 hónapot töltött vele természetesen nem egyhuzamban. Lassan 2 éve van egy új pàrom,együtt élünk. Nagyon szeretik egymàst a lànyommal,apja helyett apja. Azt is mondja neki. A biológiai apuka meg tudta,h van egy màsik kapcsolatom (bentről fenyegetőzik) ez meg az lessz ha kijön. A gyereket régóta nem làtta(nem hordombe)
A kislàny nem is emlékszik rà. Meg vert màr a gyerek előtt is.
És kiderült időközben,hogy olyan dolgokat tett mikor a gyerekkel ment valahovà(mikor kisebb volt)
Amiért most is bent van. Ha kijön félek,hogy elviszi és simàn nem hozza vissza mert megteheti. Hogyan tudom megoldani,hogy nejöjjön a közelünkbe? Félek tőle..elég sok rosszdolgot kinézek belőle. Féltem a lànyom is. Van valami hivatalos dolog amit elehetne intézni?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!
Elhelyezési nincs. Apasàgi nyilatkozat készült mikor megszületett a lànyom. Kb 2-3hónapos volt.
A gyàmugy vagy valami csalàdsegítőtöl érkezett levél egy pàralkalommal. Bementem és azt mondtàk nem lehet az én nevemen. Hozzà is bementek akkor papirt irni. Ma màr tudom,hogy simàn maradhatott volna a nevemen. Lemondani nem fog róla màrcsak azért sem,hogy bosszúskodjon.
Akkor fogod magad és hétfőn beadsz egy gyermekelhelyezesjj kérelmet. Abba leírod a múltat, a jelent, leírod hogy az életvitele véleményed szerint veszelyt jelent a gyerekre és kéred, hogy emiatt szüntessék meg a szülői felügyeleti jogait és nenengedkeyezzenek kapcsolattartást se.
Mondjuk arra figyelj, hogy ne hazudozz össze vissza. " Életében làtta a lànyom 2 alkolommal. Az 5év összesen ha 8 hónapot töltött vele természetesen nem egyhuzamban. "
Akkor nem kell hozzà hivatalos papír,nyomtatvàny? Csak simàn írok egy levélszerüségűt? Ezt jól leírtam 😅
Nem hazudozom.. egyszer 2016ban làtta mikor kint volt màjustól augusztus közepéig.
Utàna aztàn 17ben 3 hónapot volt kint.
Az nincs is 8 hònap😅 jesszus.
Köszönöm s segítséget!!!! 🙏
Uh ezt nem tudtam. Ez szuper. Köszönöm.
Kb mennyi idő lehet mire vàlaszt kapok vagy lessz ebből valami?
Igen,tudom,hogy nem itt tudom megvàltani a vilàgot. De nem tudtam kihez,mihez kell,lehet fordulni!
Köszönöm!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!