Hogyan tudnám elérni másképp?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy voltam egy koncerten és ott egy kedves ember készített a fellépővel velem egy-két fotót, amit -úgy egyeztünk meg, hogy facebookon elküld...-
Megadta az elérhetőségét, meg is találtam, bejelöltem ismerősként.
Már rengetegszer küldtem neki üzetetet -és a facebook mindig kiírja hogy az üzenet sikeresen el van küldve- de még egyszer sem reagált semmit...
Ilyenkor mi van?
2016. jún. 2. 19:32
2/9 A kérdező kommentje:
hát olyan 20 évvel kb mért?
2016. jún. 2. 20:29
3/9 A kérdező kommentje:
ja és amúgy abból gondolom, hogy inkább valami a facebookkal nem működik rendesen, mert ma megosztott egy videót, és biztos, hogy visszaírt volna ha megkapta volna...
2016. jún. 2. 20:31
4/9 anonim válasza:
Nincsen ideje veled foglalkozni. Nem vagy vele egy súlycsoportban.
6/9 anonim válasza:
Visszaigazolta, hogy az ismerősöd? Ha nem ismerősöd és úgy írtál neki, akkor az az egyéb mappába ment, és valószínűleg ott nem veszi észre. Velem is volt már így, mert az egyéb mappát kb sosem nézem :)
7/9 A kérdező kommentje:
hát nem kaptam üzit hogy visszaigazolt volna, de azt hogy tudnám elérni hogy visszaigazoljon?
2016. jún. 2. 21:29
9/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy érhetnéd el, hogy visszaigazoljon. Esetleg vond vissza a jelölést, és jelöld be újra, hogy menjen neki róla értesítés.
Vagy a névjegyénél nézd meg, hogy adott-e meg telefonszámot vagy e-mail címet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!